04 Kasım 2020 tarihinde Xbox ® One X konsolumun oyun kolunda arıza olduğu için Microsoft TR Destek hattını aradım ve onlarda cihazımı inceleme için kargolamamı söylediler ben de vakit kaybetmeden dedikleri gibi yaptım ardından 18 Kasım 2020 tarihine kadar en ufak bir bilgilendirme yapmadıkları için arayıp neden halen oyun kolumun bana ulaşmadığını sorduğumda stok bekliyoruz, bu bekleme süreniz normal, 1 ay da bekleyebilirsiniz yasal süreç 1 aydır şeklinde müşteri deneyimi yönetimini yerlere vuran bir cevap aldım Destek hattı personeli "u**" adlı birinden. Xbox Series X almayı düşünürken bunu yaşamak mükemmel oldu, bu şekilde üstten konuşan, sorunu anlamayan, eve ® kapandığımız bugünlerde oyun oynayamadığımı söylediğimde 1 ay süresi var normal diye ısrarla bana durumu önemsiz gören bir firmanın oyun konsolu, eğlence türü bir ürününü asla tercih etmeyeceğim.