MHRS - 182 Randevu İptali Mağduriyeti: Acil Çözüm Bekliyorum

Arzu
23 Ağustos 17:34

MHRS'den Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi İç Hastalıkları (Dahiliye) bölümünden, Sultanbeyli Devlet Hastanesi ek binasından 23/08/2024 9:20 için randevu aldım ve randevuma 20 dakika kala aranıp doktorumun raporlu olduğu söylendi. Evime geri döndüm. Sanki ben gitmemişim gibi gözüküp aynı bölümden randevu almak istediğimde 15 gün sonra alabilirsiniz diyorlar. Şaka mı yapıyorsunuz! Mağdur olan kısım benim. Acil bir şekilde mağduriyetimin düzeltilmesini istiyorum!

Arzu
26 Ağustos 13:55

Kurum ile iletişme geçmemi söylediler kurumu arıyorum pazartesi günü randevu alabilirsiniz dedi pazartesi arıyorum bana doktorumun hastane olduğu söyleniyor beni bağlıyorlar başka bir yere fakat telefon başındaki hiçbir şeyden haberi olmayan hanımefendi hiçbir doktorun olmadığını bazılarının raporlu bazılarının yıllık izinde olduklarını belirterek yardımcı olmadığını doktorunun hastanede olmadığını söylüyor  hangisi doğruyu söylüyor! İnsanları mağdur edemezsiniz hala bir çözüm sunulmadı!

Randevu Sistemindeki Saçma Engel

Fikri