Murat sonuçtan hiç memnun değil

Mg Türkiye - Doğan Trend / Müşteri Problemlerine Kayıtsız Kalıyor

10 Mayıs 2024 16:34

Eylül başında MG Türkiye - Doğan Trend / MG Yetkili Bayi olan Kuzey Otomotiv'den aldığım MG4 Comfort aracımda yanlış yönlendirildim, takasa vereceğim araç benden erken alındı, bana teslim edilecek araç geç verilerek maddi ve manevi mağdur edildim. Ayrıca bana teslim edilecek araç yeni versiyon olacak denildi (MK2 ya da V2) fakat teslimatı yapılan araç (MK1 ya da V1) eski versiyon oldu. Bundan dolayı maddi kayba uğradım.

Problemlerimiz bununla da sonlanmadı ve devamında aracımın jantlarında problem olduğu için (ki birçok başka kullanıcıda da benzer durum mevcut) jantlarımız değiştirildi, fakat verilen jantlar aracın üzerindeki gibi 'aero' özellikli olmayıp, Türkiye'de replika üretilen jantlar verildi. Ben de orijinal ekipman olmayan bir ürünü kullanmak yerine bir üst paket olan Luxury modelin jantlarını aldım. Fakat hala titreme problemim devam ediyor. Ayrıca maddi olarak yaşatılan zararımı gidermek için 'Spoiler' hediye ederiz söylemi havada kaldı.

İşin üzücü yanı, Doğan Trend'i bu konuda arayıp yetkili bir kişiden geri dönüş beklediğimi söyledim ve şikayet oluşturdum fakat geri dönüş olmadı.

Bu sürecin netleşmesi için ben de şikayetimi bu platformda paylaşmak istedim ki, başka kullanıcılar görsün, bilsin ve benzer problemlerden mağduriyet yaşamasın.

profile profile
10 Mayıs 2024 16:45 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

13 Mayıs 2024 17:43

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

Murat
15 Mayıs 2024 21:45

Arkadaşlar, verilen cevaplar maalesef çözümden çok uzak olup, kişiyi, kendisi ve mağduriyeti ile baş başa bırakır şekildeydi. Merkezden arandım fakat hangi problemimi/şikayetimi dile getirsem aldığım cevap "yetkimiz yok" şeklinde oldu. Mg Türkiye/Doğan Trend olarak ana markadan çözüm/yardım beklerken, beni sürekli olarak zaten şikayet ettiğim bayiye geri yönlendirdiler ne kadar profesyonel, anlamlandırmakta güçlük çektim... Keşke MG'nin global gücünü burda da yansıtabilecek bir yapıda olabilseniz.

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

MG Türkiye MG4 Titreme Problemi Ve Mg Markasının Sorunu Çözmemesi

Volkan
08 Eylül 2023 14:35
Alperen sonuçtan hiç memnun değil

Alperen
19 Aralık 2023 16:07

Mg Türkiye Müşteri İle Alay Ediyor

Hasan
15 Şubat 2024 13:03
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Mg Türkiye Sıfır Araçta Kronik Sorun: Jant Titremesi Ve Yetersiz Servis Desteği!

Kemal
07 Şubat 14:59
İzzet sonuçtan hiç memnun değil

MG Türkiye Mg4 Spoiler Adaletsizliği

İzzet