Mexc Borsasında Quacks Coini Yüzünden 900 Dolarım Gitti

31 Mayıs

Quacks coinini çıkardınız, oylama yaptınız, bilmem ne yaptınız. Coine güvenmesek bile mexc borsasına güvendik. Yeni çıkan coin madem sıkıntılıydı, bir haftada mı anladınız? Bu kadar basit bir borsa olduğunuzu bilmiyordum. 900 dolarım şu an 3 dolar.

MEXC Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 29 sa 19 dk
MEXC Logo
01 Haziran 21:32

18 Ağustos

Sürekli sistem sorunu yaşanıyor. Sistem sorunu yaşanmadığı zamanlarda ise kasıtlı olarak likiditasyona uğratıyorlar. Canlı desteğe hem canlı ekran videosu hem de tarih ve saatli fotoğraf gönderdiğim halde inkar ediyorlar. Resmi telegram grubunda yazdığım zaman ise şikayetlerimi siliyorlar. 07.08.20...

Mexc Borsasında Mav Coin Kayboldu

27 Temmuz

Mexc borsasında mav adlı coinden aldım, 1 gün sonra işlem donduruldu. Kendi içlerinde bir duyuru yapılmış, fakat mav coini olan hiçbir kullanıcıya bildirim yapılmadı. Ben her duyurunuzu takip etmek zorunda mıyım? Sonradan sadece transfer olabileceği söylendi, transfer edilebilecek kullandığım hiçbir...

Mexc Global Transfer Hatası

26 Temmuz

2 tane mexc global hesabı açıp kyc onaylamama rağmen 20 dolar vadeli işlemler bonusum yatmadı ve sebebi de söylenmiyor. Hayatımda böyle bir borsa görmedim. Transfer yaptığım zaman 150 dolarım gitti. Otomatik kendi bağlantıyı değiştirdi ve canlı desteğe bağlandığımda bir şey söylemediler.

1 Yorum

Yakup

Kardeşim hangi borsya gectin. Bende aynı durumdayım. Hangi borsaya transfer etmemiz lazım

MEXC Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı