MEXC Bilgim Dışında Likit Edilmiş

Merhaba; Likidasyon, adil fiyatı baz alır. MEXC, likidite eksikliği veya piyasa manipülasyonundan korunmak için adil fiyat mekanizması kullanır. Otomatik marjin ekleme özelliği etkinleştirildiğinde, kullanılabilir marjininiz likidasyonu önlemek için pozisyonlarınıza otomatik olarak eklenecektir. Likidasyon tetiklendiğinde, sistem likidasyonun gerçekleşmesini önlemek ve daha fazla marjini serbest bırakmak için öncelikle tüm işleme alınmayan emirleri iptal eder.Otomatik marjin ekleme yalnızca izole marjin modunda kullanılabilir. Çapraz marjin modunu desteklemez.Konu ile ilgili linki incelemeniz için aşağıya bırakıyoruz. https://support.mexc.com/hc/tr/articles/360052856411 Aşağıdaki linkten MEXC resmi çalışanlarıyla iletişime geçebilirsiniz, çok teşekkür ederiz. MEXC Türkiye Resmi Telegram Grubu:https://t.me/MEXCTurkey MEXC Türkiye Resmi ŞikayetVar Ekibi
21 şubatta açmış olduğum rose/USD long pozisyonum otomatik marjin ® ekleme açık olduğu Kalde ® 2000 dolar zararla vadeli hesabımda bakiyem olmasına rağmen bilgim dışında likit edilmiş mecx borsası tarafından 13 gün sonra kapatılmıştır.
Tüm resimleri canlı desteğe göndermeme rağmen zararda olan hesabı benim kapattığım söylenmekte. Şu an ki pozisyon kapatılmasa +10 bin olacakken 10 bine düşmüş bir borsa görüyorum.
Mcx borsası bilginiz dışında pozisyon kapatıyor LOG kayıtlarını göndermiyor tüm suçu size atıp görüşmeyi kapatıyor. 10 bin beni bitirmez, ama demek ki mcx borsası 10 bine ihtiyacı var, daha güvenilir borsalarda işlem yapmanız dileğiyle.