MEXC ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Aktif Olmayan Cüzdana Para Gönderimi Sıkıntısı

Orhan
Orhan 08 Mart 23:56

Exc hesabımdan Binance TR hesabıma para göndermek istedim ancak alıcı adres artık aktif olmayan, geçici bir cüzdan adresine gitti. Yani alıcısı yok. Paramın geri gönderilmesini istiyorum. Transaction hash: ***2cc102907db117cf850c0eb5a6c6d5e3cf0df6ee2f565208c952d48***Gönderdiğim hesap kapatılmış ve alıcısı yok. Ancak param geri gönderilmedi. Acil yardım rica ediyorum.

MEXC Logo
MEXC25 Mart 08:25

1 gün önce

Mexc Borsasında Quacks Coini Yüzünden 900 Dolarım Gitti

Quacks coinini çıkardınız, oylama yaptınız, bilmem ne yaptınız. Coine güvenmesek bile mexc borsasına güvendik. Yeni çıkan coin madem sıkıntılıydı, bir haftada mı anladınız? Bu kadar basit bir borsa olduğunuzu bilmiyordum. 900 dolarım şu an 3 dolar.

1 gün önce

Mexc Risk Kontrolleri Saçmalığı

Hayatımda böyle saçma bir borsa görmedim 30 doları 1.400 dolar civarı yaptım marjinde son yaklaşık 1 ayda 3 kez hesabım risk kontrol saçmalığına girdi son 1 ayda asla işlem açamadım hesabım sürekli kapatılıyor ve 500 dolar kaybetmiş olmama rağmen mexc diyor ki kullanma kardeşim borsayı ama tabi bunu...

2 gün önce

Mexc Gpt Coin Kaybolması

30.000 adet gpt coinim vardı. Mexc globalde şu an görünmüyor gpt coin hakkında yardımcı olur musunuz bilgi alabilir miyim. Duyurularınız da bilgilendirmede yok. Gpt coin nereye kayboldu bakıyorum henüz görünmüyor borsanızda. Lütfen yardımcı olur musunuz bu konu hakkında bilgilendirme yapar mısınız.

Isa
3 gün önce

Mexc 'te Aldığım Coini Satamıyorum, Çekim Yapamıyorum

Mexc borsasında satış yapamıyorum. Cüzdan bakımı çekim işlemleri askıya alındı diyor böyle saçma bir şey görmedim. Ben zarar üstüne zarar ettiriyorsunuz bilerek kasıtlı mı yapıyorsunuz. Anlamadım ki ben çok sinir bozucu lütfen bir el atın şu hesaba.

3 gün önce

Mexc Yanıltıyor

Quack s mağduru etti Mexc.Aynı durumu snft3s snft3l de yaptılar,daha da doymuyorlar, hala yenileri çıkarıp yanıltıyorlar.