Metro Turizm otobüs firması eziyeti
Gidiş ve dönüş olarak Metro Turizm'den 2+1 koltuklu rahat araç olarak almış olduğum 6 adet otobüs biletlerimden, dönüş yolculuğumuz olan 01/09/2024 saat 18:00 sefer numarası: 075988 Manavgat/Esenler otogar seferinde, ailem ile araca bindiğimiz sırada 2+1 rahat olması gereken koltuklu aracın arızalı olduğu iddia edilerek 2+2 araca çevrildiğini görmem üzerine yapmış olduğum itirazlar ve görüşmeler (araç şoförleri, Antalya Otogar Metro Turizm desk görevlileri ve çağrı merkezi; 0850 222 34 55) bir sonuç alamayarak rahat geçecek diye düşündüğümüz dönüş yolculuğumuzu 2+2 koltuklarda ben, eşim ve 4,5 yaşındaki kızım ile eziyet çekerek Metro Turizm'in dayatması sonucunda eski bir araç içinde mazot kokusuna maruz bırakılarak 16 saat süren zoraki yolculuğumuzu tamamlamak zorunda bırakıldık.
Şimdi soruyorum sayın yetkililer,
1. Araç hakkında yapılan bu değişikliğin tarafımıza önceden bilgi verilmesi gerekmiyor muydu?
2. Tek koltuk olması gerekirken iki koltuğa döndürülerek +1 kişi haksız kazanç elde edilmesi,
3. Tek koltukta seyahat etmem gerekirken başka bir kişinin yanıma oturtulması,
4. 2+1 rahat yolculuk etme hakkımın tek taraflı olarak Metro Turizm tarafından elimden alınması,
5. Değişiklik yapılan 2+2 aracın da arızalı olması (mazot kokusu) araçta mazot kaçağı var.
Umarım müşteri memnuniyeti ve marka değeri adına tüm yaşanılan bu eziyetin, hak mahrumiyetinin, tek taraflı dayatmanın, haksız kazancın bir açıklaması ve geri dönüşü vardır.