Metro Otobüs Firması Mağduriyeti

Nurgül
12 Haziran 16:24

Sayın Yetkili,

18 Mayıs 2024 tarihinde Obilet firması aracılığıyla aşağıda bilgileri yer alan seyahatim için Metro otobüs firmasından bilet almış bulunmaktayım. Bilete 700 TL ödemeyi kredi kartımdan yapmış bulunmaktayım. 11 Haziran 2024 tarihinde saat 16.00 sularında SMS ile teknik sebepler nedeniyle biletimin iptal edildiğine dair bilgi mesajı ulaştı. Obilet'i aradık, bizi Metro firmasına yönlendirdiler. Telefonumuz açılmadı, Metro firmasının herhangi bir operatörüne ulaştık, azarlanarak telefon kapatıldı. Obilet ile görüşmemizde firmaların sefer ve saat düzenlemelerine müdahale edilemeyeceği bilgisi verildi.

Metro Turizm, iptal sebebini açıklamadığı seferimi, bizim yeni açılan seferleri takip ederek açık yer bulmamızı önerdi. Ancak 14 Haziran için saat 23.50'de ücret tarifesi 900 TL olmuş bir Çarşamba/Samsun seferi bulunmaktadır. 700 TL'ye bir ay önce sattığı biletleri iptal etmiş, beni bayram tatiline gidişime 3 gün kala mağdur etmiştir. Firmanın sıklıkla yolcularını mağdur ettiğini biliyorum. Çevremde sık duyuyorum. Kendim de daha önce çift bilet satımından aynı firmadan mağdur olmuştum.

Şikayetimin dikkate alınmasını, mağduriyetimin karşılanmasını, firmaya ciddi yaptırımlar uygulanmasını talep ediyorum. İşini doğru yapmayan, iş ahlakına sahip olmayan tüm firma ve kurumların halkın mağduriyetini gidermek adına ciddi yaptırımlar almasını önemle rica ederim.

Firmadan aldığım biletimi iptal ettim, bedelinin hesabıma aktarılmasını bekliyorum. Bu şikayetin peşini bırakmayacağım. CİMER üzerinden de yazacağım. Kamu personeliyim, yaşadıklarımı başka vatandaşların yaşamaması için olayın peşini bırakmayacağım.

İyi günler.

İyi yolculuklar dileriz. 08502223455 B001

metro-otobus-firmasi-magduriyeti-1.pdf
Nurgül
24 Haziran 12:07

Bayram bitti, mağduriyetimi giderebileceklerine dair bir yanıt gelmedi. Firmanın bu kadar umursamaz tavrının insani değerlere aykırı olduğunu iletmek isterim. Telefonla yaptığımız şikayete telefonla yine bir dönüş oldu. Dönüşlerinde şikayetiniz alındı, denildi. Şikayetimi aldıklarının söyleyip, bir çözüm öneri sunmadan telefon konuşması sonlandırıldı. Amaç sadece şikayetin alındığını bildirmek, olduğu iletilen görüşmeden sonra ne "Şikayetvar" kanalından ne de telefonla herhangi bir dönüş tarafıma sağlanmadı. İş ahlakınız ve siz ulaşım için tercih eden kişilere verdiğiniz önemi bu doğrultuda daha da iyi anlamış bulunmaktayım. Dönüş sağlamanızı beklemekteyim. Bilginize.

01 Ocak 21:18

Feyza
27 Ağustos 23:09

Metro Turizm İle Yaşadığım Kötü Deneyim

Samet
22 Ağustos 05:11

Metro Turizm Fren Balatası Bozuk Araç!

Zynp
16 Ağustos 21:27
Metro Turizm Fren Balatası Bozuk Araç!

Metro Turizm Gelmeyen Otobüs Ve Muhatap Bulamamak.

Ünal
22 Temmuz 17:28