İstanbul Esenler mert mobilyadan koltuk takımı aldım dikişleri sökülmeye süngerleri görünmeye başlayınca arayıp bilgilendirdim 15 gün servis yönlendireceklerini söylediler. 15 gün 37 güne çıktı 37 gün defalarca aramamdan sonra gelindi ve elinde iğne iplikle gelip sadece söküğün yarısını dikebildi. Bana dediği bu şekilde sökük atmalara garanti vermiyorum, siz kendiniz elinize iğne iplik alıp dikeceksiniz. Diktiği yer iki gün dayanabildi patladı söküldü. Tekrardan ısrarla aramalarım sonucunda gelip iki koltuğu evden alıp götürüp kumaşı söküp tekrardan dikip takacaklar. Mobilyanın ödemesinde az bir miktarını nakit ödedik kalanını ise kumaş çisi nin pos cihazından çektirmiş. Elimde onlara ait bir fatura olmadığı için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu yapamıyorum. Elimde olan sadece teslim fişi var sözleşme irsaliyesi ya da Mert Mobilya adına bir faturam yok. Mobilyacıya 22 ağustosta gittiğimde oradaki sahiplerinden bir çalışan eğer tek bir koltukta sorun yaşıyorsanız onu alıp yeni bir tane gönderirim dedi ama söylediği sözünde durmadı yapmadı. Hem fatura kesmeyip hem de sözünde durmayan satıcı garanti süresi devam eden bir ürün gereğinin yapılması için her merciye başvuru yapılacaktır. Asla tasvip etmiyorum mert mobilyayı