Mefete Para Transferim Hesabıma Geçmedi
565görüntüleme

Mefete hesabıma henüz 3000 TL geçmemiş emin misiniz sorunun çözüldüğüne tekrar kontrol eder misiniz?

Sorunumu çözdüler para hesabıma geçti teşekkürler.
Sorunumu çözdüler para hesabıma geçti teşekkürler.
Mft hesabıma yapmış olduğum transfer bakiye yükledim normal sartlarda hızlı ve atik olan site 15dk içinde tutar ne olursa olsun hemen mft hesabına geçiyordu 2 saat olduğu halde hala mft hesabıma para düşmedi ve mağdur oldum. Onu geçtim böyle bir kaliteli siteye yakıştıramadım
Vakıf banka hesabımdan mefete hesabıma para transfer ettim mefete hesabıma geçmedi 9207493377 mefete numaram ilgilenirseniz sevinirim. Ben hep bu sorunla karşılaşıyorum. Neden anında geçmiyor para Mefete'ye saatler sonra geçtikten sonra ne anlamı var en kısa süre içerisinde ilgilenirseniz sevinirim
Mefete'den biraz önce yanlışlıkla başka mefete hesaba para transferi yaptım paramın paramın geri iadesini istiyorum müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum acil dönüş rica ediyorum. 200 Tl yanlış hesaba gönderdim acil dönüş rica ediyorum bugün tekrardan hesabıma yatması lazım
Vakıf banka hesabımdan mefete hesabıma para transfer ettim mefete hesabıma geçmedi 9438924199 mefete numaram ilgilenirseniz sevinirim. Ben hep bu sorunla karşılaşıyorum. Neden anında geçmiyor para Mefete'ye saatler sonra geçtikten sonra ne anlamı var en kısa süre içerisinde ilgilenirseniz sevinirim
ING banka hesabımdan mefete hesabıma para transfer ettim mefete hesabıma geçmedi 9543283599 mefete numaram ilgilenirseniz sevinirim. Ben hep bu sorunla karşılaşıyorum. Neden anında geçmiyor para Mefete'ye saatler sonra geçtikten sonra ne anlamı var en kısa süre içerisinde ilgilenirseniz sevinirim
ING Bank hesabımdan mefete ING Bank hesabına havale yaptım 15 dakikayı geçmesine rağmen hala mefete hesabımda para görünmüyor aynı banka içinde hızlı bir şekilde ulaşması gerekmiyor mu? Müşteri hizmetlerini arıyorum onlarda saatlerce bekletiyor 15 kişi bekliyorum şu anda müşteri hizmetlerini beklerk...
Para transferi yaptım hesabıma para girişi olmadı mefete çıktı başka hesaba gitmedi 3 saattir bekliyorum. Arıyorum 5 dakikadır hep aynı sırada bekliyorum. Hiç beğenmedim bu para transferi uygulamasını mail atıyorum belki 10 tane atmışımdır geri dönüş bile yapılmadı daha
Dün gece saat 1 civarı banka hesabıma para çekim talebi verdim para sabaha kadar geçmedi hesabıma. Zar zor müşteri hizmetlerine bağladım 16 dakika sonunda sistem hatasının en kısa sürede çözüleceği paranın hesabıma geçeceği söylendi 21 saat oldu hala gelmedi. Allah aşkına Türkiye'nin bir ucundan bir...
Mefete numaram:9799433955
Mefete hesabıma 23 Ocak 14:27 tarihinde 3990 TL'lik bir para transferi gerçekleştirdim sorunsuz olarak mefete hesabıma geçti ve bundan 35 dakika sonra 23 Ocak 15:02 tarihinde 3000 TL'lik para transferi daha gerçekleştirdim fakat bu transfer 3 gündür askıda ne bankama para iadesi oldu ne de mefete hesabıma para geçti bir an önce yardım istiyorum. (Bu şikayeti açtım işlem başarıyla tamamlanmıştır dedi mefete yetkilileri fakat hesabıma geçen bir para yok 3000 TLm ortada yok hala nasıl tamamlandı bilmiyorum tekrar şikayeti açıyorum. Mefete numaram:9799433955