Medicana Hastanesi'nde MR Çekimi ve İletişim Sorunları

07 Ekim 2024 12:22

İzmir Konak Medicana hastanesinde 2 Ekim çarşamba günü saat 9 da MR çekiliyoruz. Tansiyon rahatsızlığı nedeniyle ödeme yapıp anestezi alıyoruz. Görevli arkadaşlar hastayı takip etmek yerine kendi aralarında konuşma ihtiyacı duyuyor. Annemin yanında bende giriyorum. MR sorumlusu na kaç dakika kaldı gibi saat işareti yapıyorum denk gelip gördüğünde, biraz uzadı ısınmış olan MR ın soğumasını bekliyoruz diyorlar. Çıkartın o sürede o zaman. Aletini 7/ 8 dakika ekstra durmak zorunda kaldık. Bunu bize en başta bildirmesi gerekiyordu. Anestezi etkisini geçirmeye başladı dediğimde az kaldı diyorlar. Sonuçları için 3 / 4 günden önce çıkmaz dediler. Annemin kontrol süresi zaten 3 gün sonra sona eriyor. Dün akşama kadar sisteme yüklenmediğini kontrol ettiklerimde gördüm. Bugün sisteme işlendiğini görüyorum. Özel hastane sonuçta MR sonuçlarının çıktığını bize mesaj ya da arama yoluyla iletmeleri gerekiyor. Sabah hastaneyi arıyorum yeni bir randevu oluşturmalıdır deniliyor. Biz tss ile giden hastayız. Hastaneniz nedeniyle oluşan durumu bize kesemezseniz. Halen dönüş yapılmasını bekliyorum.

07 Ekim 2024 15:10 (Şikayetten 2 saat sonra)

Özgür sonuçtan çok memnun

Özgür
07 Ocak 15:43
"Bahar hanıma teşekkürler"
Aysel sonuçtan çok memnun

Aysel
29 Kasım 2024 10:40
"Sonuç 1 saat içinde çıktı teşekkür ederim"

Tolgay
23 Nisan 2024 12:51