Medicana Hospitals Pişmanlığı

02 Ağustos 2022 11:48

İzmir Medicana international hastanesinde yaklaşık 4 ay önce psikiyatri kliniğinde tedavi görmeye başladım. Hastanede randevulara düzenli olarak devam edip tedavim başarılı bir şekilde ilerlemekteydi, son randevu tarihim olan 28.06.2022 tarihinde doktorum ile tedavimde kullandığım ilaçlarda değişikliğe gitmemiz gerekti. Doktorumun verdiği ilaçları kullanmaya başladım fakat 15 gün sonra yeni ilacın yan etkileri çok belirgin şekilde rahatsızlık vermeye başladı. Hastaneden temmuz ayı içinde durumun aciliyetini belirtir şekilde randevu almaya çalıştığımda psikiyatri bölümünde randevuların dolu olduğunuz hocalarının kurumdan ayrılacağını randevu oluşturamadıklarını ve ilgili bölüme 01.08.2022 tarihinde yeni bir hekim geleceğini onun için de randevu talebimi aldıklarını belirten bir cevap aldım.

01.08.2022 tarihinde hastaneyi arayıp ilacın yan etkilerinden dolayı sağlık sorunu yaşadığımı ve randevum hakkında bilgi almak ve randevu oluşturmak istediğimde talebim şu anda ilgili birimde hoca bulunmamaktadır şeklinde cevaplandı. Çağrı merkezinde görüştüğüm personele üstüne basarak durumumun acil olduğunu söylediğim halde yapacak bir şeyin olmadığını söyledi. Konu ile ilgili bastırınca müşteri ilişkileri birimine yönlendirildim. Birim ile görüşmemde personel olumlu şekilde yaklaşıp durumumun aciliyeti anladığını ve İzmir Medicana psikiyatri bölümüne konuyu iletip hastane tarafından size acil dönüş yaptıracağım diyerek yardımcı oldu. Sonrasında İzmir Medicana hastanesinin psikiyatri bölümü sekreterliğinden arandım, telefondaki ilgili kişi talebimin onlara ulaştığını fakat birimde ilgili birime başlayacak doktor olmadığı için yardımcı olamıyoruz diye bir cevap verdi, bunu söylemek için mi aradınız dediğimde tarafımıza düşen şikayet kaydını başka türlü kapatamıyoruz dedi.

Ben konu hakkında ısrarcı ve şikayetçi olarak konuşunca ben sizi şefim ile görüştüreceğim sizi arayacak dendi fakat arayan soran olmadı tabi ki. Şu an Ben tedavime dışarıdan bir özel psikiyatrist ile devam etmekteyim fakat merak ettiğim birkaç şey var. İzmir Medicana İnternational Hastanesi 45 gün önceden görevden ayrılacağı belli olan hekimin yerine nasıl olur da bu zaman zarfı içinde yeni bir hekim bulamaz. Muayene ücretlerine gelince insanları hastaneden sigorta şirketiniz onay vermedi diye ayakta bekletip paranızı garantiye almayı beklemek istemiyorsanız beyan verin deyip kağıt imzalatmayı gayet iyi biliyorsunuz ama konu insan sağlığı olduğunda nasıl bu kadar kötü tutum sergileyebiliyorsunuz.

02 Ağustos 2022 11:43

İzmir Medicana international hastanesinde yaklaşık 4 ay önce psikiyatri kliniğinde tedavi göremeye başladım. Hastanede randevulara düzenli olarak devam edip tedavim başarılı bir şekilde ilerlemekteydi, doktor hanım çok iyi, anlayışlı ve kısa zamanda kendimi iyi hissetmeme yardımcı olmuştur konun kendisiyle alakası yoktur. Son randevu tarihim olan 28.06.2022 tarihinde doktorum ile tedavimde kullandığım ilaçlarda değişikliğe gitmemiz gerekti. Doktorumun verdiği ilaçları kullanmaya başladım fakat 15 gün sonra yeni ilacın yan etkileri çok belirgin şekilde rahatsızlık vermeye başladı. Hastaneden temmuz ayı içinde durumun aciliyetini belirtir şekilde randevu almaya çalıştığımda psikiyatri bölümünde randevuların dolu olduğunuz hocalarının kurumdan ayrılacağını randevu oluşturamadıklarını bölüme 01.08.2022tarh yeni bir hekim geleceğini onun için de randevu talebimi aldıklarını ve arayacaklarını söylediler. 01.08.2022tarh hastaneyi arayıp ilacın yan etkilerinden sağlık sorunu yaşadığımı ve randevum hakkında bilgi almak ve randevu oluşturmak istediğimde talebim şu anda ilgili birimde hoca bulunmamaktadır şeklinde cevaplandı. Çağrı merkezinde görüştüğüm personele durumumun acil olduğunu söylediğim halde yapacak bir şeyin olmadığını söyledi konu ile ilgili bastırınca müşteri ilişkileri birimine yönlendirildim. Birim ile görüşmemde personel olumlu şekilde yaklaşıp durumumun aciliyeti anladığını ve İzmir Medicana psikiyatri bölümüne konuyu iletip hastane tarafından size acil dönüş yaptıracağım diyerek yardımcı oldu. İzmir Medicana hastanesinin psikiyatri sekreterliğinden arandım, telefondaki kişi talebimin onlara ulaştığını, birimde başlayacak doktor olmadığı için yardımcı olamıyoruz diye bir cevap verdi, bunu söylemek için mi aradığınız dediğimde tarafımıza düşen şikayet kaydını başka türlü kapatamıyoruz dedi, ben konuda ısrarcı ve şikayetçi konuşunca şefim sizi arayacak dendi fakat arayan soran olmadı tabi ki. Şu an Ben tedavime dışarıdan bir özel psikiyatrist ile devam etmekteyim fakat merak ettiğim birkaç şey var. İzmir Medicana İnternational Hastanesi 45 gün önceden görevden ayrılacağı belli olan hekimin yerine nasıl olur da bu zaman zarfı içinde yeni bir hekim bulamaz. Muayene ücretlerine gelince insanları hastaneden sigorta şirketiniz onay vermedi diye ayakta bekletip paranızı garantiye almayı beklemek istemiyorsanız beyan verin deyip kağıt imzalatmayı gayet iyi biliyorsunuz ama konu insan sağlığı olduğunda nasıl bu kadar ucuz bir tutum sergileyebiliyorsunuz.

03 Ağustos 2022 10:15 (Şikayetten 22 saat sonra)

Medicana Hospitals Kategorileri