Samet sonuçtan memnun değil

Ordu Medical Park Doğum Paketi Fiyat Tutarsızlığı

06 Ekim 2023 19:36

Merhaba

Medical Park müşteri hizmetleri tarafından daha önce arandık. Doğum paketleri olduğunu ve tarafımıza yardımcı olabileceklerini belirttiler. İlgili tarihte fiyat yüksek geldiğinden yaptırmamıştık.

06.10.2023 tarihinde doğum paketini yaptırma kararı aldık ve müşteri hizmetleri ile iletişime geçtik. Ordu Medical Park hastanesine kendi müşteri hizmetlerinin belirttiği tutar ve yönlendirmesi ile işlemlerimizi tamamlamak için gittik fakat fiyatların artacağı bu sebeple doğum paketi vermediklerini belirttiler.

Müşteri hizmetleri ile terar iletişime geçtik. Sizin söylediğiniz fiyattan işlem yapmıyorlar dedik. Müşteri temsilcisi siz hastaneden çıkmayın ben hallediyorum dedi. Yaklaşık 3-4 saat hastane ve çevresinde haber bekledik. Tekrar gittiğimizde fiyatlar artacak, size belirtilen fiyattan yardımcı olamayacağız yanıtını aldık. Müşteri hizmetlerinin yazılı verdiği fiyatı söylememize göstermemize rağmen bizi oyaladılar ve işlemlerimizi yapmadılar.

Kontrollere ilgili hastanede başlamıştık. 3-5 daha fazla alacaklar diye bize yaşattıkları akıl alır gibi değildi. Çok çok pişmanım. Yazık.

Samet
10 Ekim 2023 18:34

Müşteri hizmetleri hastaneye çağırdı. Görüşmek için. Fiyatta yardımcı olacaklarını belirterek. 22.100 TL söylenen fiyatı 34.500 TL 'den 30.300 TL'ye indirdiler. Yani o gün bizi 3-4 saat daha bekletmelerinin sebebi aslında 8.100 TL daha fazla almakmış. O gün bize mevcut fiyattan vermediler. Yani bu durumda ne yapmış oluyorlar?

11 Ekim 2023 08:59 (Şikayetten 4 gün sonra)

Halil sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Ordu Medikal Haksız Yatış Parası Ve Geçmişe Dönük Tanı Koyma

01 Ağustos 2024 16:38

17 Şubat 17:09
Yanıltıcı Check-up Paketi Ve İletişimsizlik Sorunu
Senem sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2023 14:01
Medical Park Hastanesi Kategorileri