29 Ocak 2014

Media Markt'tan Aldığım Telefon Kendi Kendine Kapandı.

Ben Media Markt'ın internet sitesinden Nokia lumia 920 aldım. Aldığım tarih ise 13/01/2014 tarihinde 10153625 no'lu sipariş ile siparişini geçtim telefonun ve telefon bana 15/01/2014 tarihinde saat 15:00 da teslim edildi. Telefon 16/01/2014 tarihinde saat 18:40'da kapandı ve bir daha açılmadı.

Müşteri hizmetlerini aradım bana bir gönderim kodu verdiler. Siz tarafımıza yollayın iadesini yapalım dediler ve yolladım sonrasında bana iadeyi taksit taksit yapacaklarını öğrendim. Bende iade yerine değişim istedim ama ne arayan var ne soran var. Sürekli arıyorum bana verdikleri cevap 48 saat içerisinde dönüş yapacağız size tam 11 gün oldu bir kişi bile aramadı. Değişim bu kadar zor mu anlamadım.

İsa 142 Okunma

Cevaplar

  • İsa 14 Şubat 2014

    evet bugün tarih 14/02/2014 cuma yani aldığım ürünü firmaya yollamamın üzerinden 26 gün geçmiş bulunmaktadır ve halen bir geri dönüş olmamıştır. media markt müşteri memnuniyetinde tavan yapıyor bravo nasıl bir anlayış nasıl bir şirket politikası anlamadım gitti

  • İsa 29 Ocak 2014

    sayın media markt, ben sürekli arıyorum müşteri hizmetlerinize fakat onlarında verdiği cevap bu bence sizin müşteri memnuniyeti anlayışınızdaki sorun bu müşteriyi bekleterek bezdirme politikası uyguluyorsunuz aramalarımda aldığım tek cevap 48 saat içinde size dönüş yapılacaktır ama 12 gündür ne ses ver ne soluk siz milletle dalga geçiyorsunuz.

  • Media Markt Temsilcisi29 Ocak 2014

    Sayın Yetkili, İletmiş olduğunuz bildirim titizlikle değerlendirilmekte olup, şikayetiniz detaylı inceleme için ilgili birimle paylaşılmıştır. Konu takip edilerek, sonuca yönelik geri dönüş en kısa sürede gerçekleştirilecektir. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili şikayet ve taleplerinizi www.mediamarkt.com.tr sitesinde yer alan ‘İletişim Bilgileri’ linkinden ya da 0850 222 1 500 numaralı Çağrı Merkezimize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Media Markt Müşteri Hizmetleri Tel.: +90 0 850 222 1 500 Fax: +90 0 850 221 0 050 Email: [email protected] Internet: www.mediamarkt.com.tr Çalışma Saatlerimiz: Hafta içi - Hafta sonu: 09:00 - 22:00

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön