Media Markt ile ilgili

Şikayetin Durumu

  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü
  • profile
  • profile
2 Destekçi

Media Markt Ürün İadesini Yapmıyor

446görüntüleme
Egemen
Egemen 20 Kasım 2020 15:29

Media Markt internet sitesinden 11 Kasım 2020'de elektrik süpürgesi satın aldım. Almadan önce telefonla aradım ve sorunsuz bir ürün teslim edilmesini özellikle rica ettim. Ürün geldi kutuyu açtım fakat ürünle kutu arasında fark olduğu ve ürünün üzerinde boyası çıkmış yerler olduğu için 14 Kasım 2020'de kargoya verdim. 16 Kasım'da ürün Arvato'ya teslim edildi ve Media Markt bana SMS ile bilgi verdi. Ben de hemen mail attım ve para iadesi istediğimi belirttim. 20 Kasım'da yani bugün Kolay Gelsin kargo firması ürünü bana geri getirdi. Aynı ürün aynı kutu. Hatta üzerinde Aras Kargo'nun koli bantları duruyor. Ben de ürünü teslim almadım ve iade ettim. Müşteri hizmetlerini aradım ve konuyu ilettim. Kendileri ürünün depoya geldiğini bile göremediklerini söyledi. Ben tam iade istiyorum dememe rağmen bana aynı ürünü geri gönderen Media Markt firmasından şikayetçiyim. Beni mağdur etmiştir. Hatta bu sabah çağrı merkezini aradığımda 10 günü içinde paranız iade edilecektir diye bilgi vermelerine rağmen bana eski ürünü geri göndermişler. Ben para iadesi istiyorum. Ürün değişimi istemiyorum.

Media Markt Logo
Media Markt20 Kasım 2020 15:47

Değerli Müşterimiz; Şikayetinizde belirtmiş olduğunuz konu hakkında inceleme sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede bu süreç sonuçlandırılarak, Müşteri Hizmetleri ekibimiz tarafından telefon veya mail yolu ile bilgilendirme sağlanacaktır. Süreç içerisinde bize göstermiş olduğunuz anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Egemen
Egemen20 Kasım 2020 15:52

Sabah aradık iade edilecek dediniz. Hiçbir şekilde bilgi de vermediniz. Bizim hiç haberimiz olmamasına rağmen ürünü olduğu gibi geri döndermişsiniz. Bizim iade sürecimiz 16 Kasımda başlamıştır. 10 iş günü içinde iademizi istiyoruz.

Egemen
Egemen20 Kasım 2020 17:38

Az önce aradım tekrar. Temsilci bana ürünü eksik yollamışsınız diyor. Biz ürünü tam ve eksiksiz yolladık. Depoda kaybolan üründen biz sorumlu değiliz. Biz ürünü 14 gün içinde iade ettik ve paramızı geri istiyoruz. Hiç bizi aramadan bilgi vermeden ürünü geri yollamak nasıl bir müşteri memnuniyeti sistemi.

Media Markt Logo
Media Markt20 Kasım 2020 23:27

Değerli Müşterimiz; Talebiniz 201112-072292 numarası ile kayıt altına alınmış ve tarafımızdan takip edilmektedir. Konu hakkında gerekli incelemeler yapıldıktan sonra en kısa süre içerisinde size bilgi verilecektir. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Egemen
Egemen28 Kasım 2020 15:35

Media Markt firması iadeyi kabul etti ve para iadesinin yapılacağını bildirdi. Fakat ben ilk iadeyi yapalı 10 günü geçti ve iade yapılmadı. Kredi kartı ekstresi geldi ve alışveriş tutarı ekstreye yansıdı. Yasal sürede iade yapılmadığı için beni 2 hafta önce iade ettiğim ürünün ödemesini yapmak zorunda bırakan Media Markt firmasından şikayetçiyim.

  • profile
  • profile
2 Destekçi

0 Yorum

Yorum yazabilmek için ya da .
profile-icon

Benzer Şikayetler