Media Markt Paramı İade Etmiyor

22 Eylül

Media Markt 35023445 numarasiparişimi iade ettiğim halde 1 haftadır paramı geri göndermiyor. 11.09.2023 tarihinde aldığım ürün 14.09.2023 tarihinde teslim aldım aynı gün İstMarina Media Markt şubesine ürünün kutusunu açmadan teslim ettim ve görevli arkadaş 3 is günü içerisinde ödemeniz yaptığınız şekilde iade edilecektir dedi. Urunu EFT ile aldım her gün kontrol ediyorum 8 gün oldu gelen bir şey yok. Arıyorum mail atıyorum hiçbir ilerleme yok. Yetkili birine ulaşıp çözmek mümkün değil kayıt oluşturup duruyorlar. Yapacakları tek şey iade bedelini tekrar 10sn içinde EFT yapmak bu kadar zor olmamalı.

Media Markt Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 31 dk 55 sn
Media Markt Logo
22 Eylül 15:13

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili inceleme yapılarak, en kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. Dilerseniz 0850 222 15 00' dan bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

22 Eylül 17:02

Otomatik cevapla sorunum çözülmüyor maalesef. Hala ne param geldi ne de ilgilenen arayan vs var.

29 Eylül 13:21

Evet bugün 15. Gün ve para iade geldi. 2 gün önce arayan yetkili sistemlerinde sıkıntı olduğunu otomatik iade edemediğini manuel girdiklerini ve bugün de dahil olmak üzere 3 is gününde iade olacağını söyledi. 3. Günde iade geldi.

Media Markt Ümraniye- Samsung Televizyonun Teslim Edilmemesi

Sibel
14 saat önce

26.11.2023'te Media Markt Ümraniye'den Samsung marka bir televizyon satın aldım. Teslimat tarihi olarak da 02.12.2023 tarihi verildi. Ancak 2 Aralık cumartesi günü tüm gün evde beklememe rağmen televizyon teslimatı yapılmadı. Firmanın 08502221500 numaralı telefonundan da ulaşamadım. Sistemlerinde ba...

media-markt-umraniye-samsung-televizyonun-teslim-edilmemesi-2.docx

Media Markt Keyfe Keder İade

Uğur
2 gün önce

25 Kasım 2023 tarihinde Media Markt sitesinden çamaşır makinesi siparişi verdim. 35437213 numaralı sipariş numaram ile siparişim alındı. Teslimat öncesi ne bir mesaj, ne bir arama, ne bir mail geldi. 1 Aralık tarihinde sabah saat 9da aradılar maalesef iş yerinde toplantıda olduğum için açamadım. Evi...

Media Markt Ürün Tedarik Sıkıntısı

Ömer
1 hafta önce

Media Markt tan 3 adet takımı aynı saatte 35454149 sipariş numarası ile 26.11.2023 te satın aldım ancak tarafıma " anlık sistem hatası sebebi ile tedarik edemedik" diye mail geldi. Ürünler hala sitede satışta. Bu ürünler hala aynı fiyata satışta. Bu başka firmadan alın demek mi?

Media Markt Ürün Tedarik Sıkıntısı

Media Markt Çocuğun Beyanını Alması

Aysun
2 hafta önce

Media Markt, merhabalar. Sizden Ocak ayında bir tablet aldım ve bozuldu. Sigorta birimi, 9 yaşındaki çocuğun beyanını almış ve 'silmiyorum' demiş. Media Markt'a gittim; beyan alınmamış denildi ve 444'lü bir numara verildi. Oradan Ö***** Bey ilgilendi, Altay Grup'a mail atıldı; bir hafta oldu. Mağaza...

0 Yorum

Media Markt Şikayetvar üye markasıdır