Media Markt Kutusundan Arızalı Çıkan TCL Marka TV Yi Değiştirmiyor

09 Haziran

Media Markt online dan TCL marka TV aldım 2 gün sonra teslim edildi. Servis geldi. Tv yi kurdu. Panel bozuk çıktı değişim için onay raporu düzenlendi. Tcl değişime onay verdi. Buraya kadar sorun yok ama gel gelelim Media Markt tarafı bana bozuk ürün satıyor TCL bozuk olduğunu kabul ediyor. Değişim diyor ama bana bozuk ürün satan firma Media Markt nedense işi yokuşu sürüyor. Önce değişim raporunu istediler mail ile gönderin 1 saat için de dönüş yapılır dediler. Kimse dönmedi. Ertesi gün kendim yine aradım bu sefer müşteri hizmetleri arkadaş konuyu üst merciye iletiyorum aciliyet belirtiyorum dedi. Dönüş olacak hem telefon ile hem mail ile dedi yine dönüş yok yine ben arıyorum bu sefer müşteri hizmetleri arkadaş yine üst merciye bildirmem gerek diyor kaç gündür aynı şeyi duyuyorum. Diyorum kontrol ediyor. Bundan önceki müşteri hizmetlerindeki arkadaş bildirmemiş diyor ben bildiriyorum kontrol ediyorum. Dilekçeniz üst merciye ulaştı diyor dün bugün yine arayan yok arkadaş beni neden mağdur ediyorsunuz 1 haftadır TV yok evimde TCL markası değişim onayı veriyor. Siz neden bu kadar uzatıyorsunuz bu işi aldığıma alacağıma pişman oldum. Bugünde geri dönüş olmazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım artık Media Markt onay verecek gelecek bozuk TV yi alacaklar yenisini bekle et bilmem ne böyle bir mağduriyet olamaz ya Media Markt online pişmanlıktır

Media Markt Logo
09 Haziran 13:55

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili inceleme yapılarak, en kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. Dilerseniz 0850 222 15 00' dan bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

09 Haziran 14:02

3 gündür inceleme yapılıyor zaten bir bitmedi incelemeniz arıyorum zaten çıkan arkadaşlarınız ancak aciliyet iletiyorum ben diyor başka bir şey yok bozuk TV satıyorsunuz arkasında durun buyurun bugün cuma oldu hafta sonu geldi 2 günde böyle gitti sonra kargocu arkadaş gelecek ürünü alacak götürecek incelenecek yenisi gelecek derken 10 günde böyle mağdur edersiniz değil mi

09 Haziran 17:07

Mail atmışsınız bir de şimdi sizi unutmadık incelememiz devam ediyor diye böyle saçmalık olur mu ya TCL marka TV ye adamlar kendileri değişim onayı veriyor siz neyi inceliyorsunuz hala onu anlamadım bu değişim iade için resmi sürenin geçmesini mi bekliyorsunuz ne yapıyorsunuz aklıma başka bir şey gelmiyor artık

13 Haziran 13:26

Evet bugün tarih 13/6/2023 hala evden arızalı TV alınmasını bekliyorum alacaklar depoya gidecek yeni ürün gönderecekler herhalde 10 gün daha bekleriz TV izlemek için her gün arıyorum her gün hala değişen bir şey yok hayatımda bir alışverişten bu kadar pişman olduğumu hatırlamıyorum TV yi sipariş vereli 13 gün oldu been tam 2 haftadır evimde parasını ödediğim halde TV olmadan oturuyorum çok teşekkür ederim Media Markt bu marka resmen pişmanlık

16 Haziran 01:51

TV yi daha yeni aldılar şimdi de incelenmesini bekleyecekmisiz şaka gibi arkadaş TCL marka TV TCL kendisi arızalı değişim diye rapor veriyor siz daha neyini inceleyeceksiniz 30/05/2023 tarihinde aldığım TV yi 16/06/2023 tarihi oldu hala yeni TV gelecek izleyeceğiz diye bekliyoruz tam 2 haftadan fazla oldu TV siz oturuyoruz evde çok teşekkür ediyorum Media Markt ailesine bir firmadan nasıl alışveriş yapılır ve pişman olunur bunu da anlamış oldum çok saçma bir firmasınız

Media Markt Ürün Değişimi Mağduriyeti

11 Temmuz

Media Markt mağazasından aldığım Android TV kutusundan sıfır hiç kullanmadan bozuk çıktığı için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım. Karar tarafım lehine sonuçlanmasını rağmen yaklaşık 1 aydır ürün değişimi yapılmıyor. Müşteri hizmetlerini aramaktan bıktım en az 30 defa aradım kayıt oluşturuyor...

27 Mart

Media Markt Mersin Forum AVM şubesinden 13.12.2022 tarihinde LG oled TV satın aldık. Mağaza satış temsilcisi m** k**, LG'de kampanya olduğunu 1 Ocak 2023'ten itibaren kullanabileceğimiz 750 TL'lik alışveriş çeki ve Opet'ten 2000 TL'lik akaryakıt alabileceğimizi belirtti. Bizde bu fırsatlar dolayısıy...

25 Mart

341888394 sipariş numarasıyla bir TV aldık, üst kısmında siyah ekranda ışık kayması var. Samsung servisi de hatayı sözlü olarak söylüyor, ama firma sorun çıkarıyor diyerek rapor düzenlemedi. Biz de süresi içerisinde tkhk m. 47/5 koşulsuz cayma hakkını kullandık ve web sayfası 341883942 iade onay kod...

0 Yorum

Media Markt Şikayetvar üye markasıdır