Şikayetimle ilgili geri dönüş alamadım ve artık telefonumun bana teslim edilmesini istiyorum aylardır mağdur ediliyorum. Bu kadar ilgisiz bir müşteri hizmetleri ve mağaza görmedim! Artık sadece telefonumu çiziksiz sorunsuz teslim almak istiyorum lütfen yeter artık.
2 sene önce Media Markt mağazasından Apple 11 telefon aldım. Burada bize satış sorumlusu kişi kasko yapmamızla ilgili ikna etti ve yaptırdık. Telefonumuz kaybolursa çalınırsa veya küçük bebeğiniz varsa yaptırın dedi. Hiçbir şey olmadı kasko sürenizin bitmesine yakın gelin batarya değişimi yapın dedi bize de mantıklı geldi kabul ettik. Kasko süremin bitmesine iki ay kala başka ikamet ettiğim şehirde Media Markt mağazasına geldim durum anlattık böyle bir şey olmadığını bunları kaskonun karşılamadığını söylediler ve biz itiraz ettik müşteri hizmetleri ile görüştük tamam gönderin dediler ve bizde telefonu kaskoya gönderdik. Yapılacağını zannederek ama belirli bir süre geçtikten sonra bizi aradılar dalga geçer gibi daha yeni olan telefonumu onlara vereceğimizi bize de mağazalarında geçerli 3000 TL lik hediye çeki tanımlayacaklarını yoksa telefonu yapmayacaklarını söylediler ve tabii ki kabul etmedik telefonumuzu istedik. Daha sonra büyük deprem felaketi yaşandı bulunduğumuz ilde (Kahramanmaraş) Telefonum Kahramanmaraş Piazza Avm'de kaldı ve telefonsuz bir şekilde kaldım. Olaylar durulduktan sonra mağazayı aradım durumumuzu anlattık ve yeterince mağduriyet yaşattınız madem mağazadan alamayacağız başka bir ile kargo yapın oradan teslim alalım diye bunu da kabul etmediler yaklaşık 3 aydır telefonumu alıkoyup vermiyorlar. Yakın cevre bir ile gönderebilecekken asla bunu yapmıyorlar. Şu an telefonum yok telefonumun başına ne geldi belli değil ve bilerek kasıtlı bir şekilde bu durumu kolayca çözebilecekken asla çözüme kavuşturmayan kötü bir mağaza var bu durumun bir an önce son bulmasını ve şahsıma ait olan telefonumun tarafıma iade edilmesini talep ediyorum.
0 Yorum