21 Eylül

Media Markt'tan online olarak sipariş verdiğim laptop çizikli ve teşhir ürünü olarak geldi ve laptop açılmadı çalışmadı doğrudan bir muhatap da bulamadım sadece mail atmam gerektiği söylendi. Bilgisayarı kullanamadığım için işlerim aksadı. Böyle bir mağduriyeti Media Markt'la yaşayacağımı hiç düşünmezdim

24 Ekim 15:40

Media Markt uzunca bir süreçten sonra tutanağınız olmadığı için yardımcı olamayacaklarını söylediler. Başta ürünün fotoğraflarının olduğu detaylı bilgi içeren maili atmamın yeterli olduğu söylenmişti oysaki. Haksız olduklarını anladıkları için her gün yeni bir şey talep ediyorlar. Kesinlikle alışveriş yapabileceğiniz bir marka değil uzak durun

17 Ekim 12:08

Media Markt'tan Huawei Matebook D15 aldım. Üzeri çizik siparişten farklı renk geldi ve asla açılmadı detaylı fotoğraflarla yarım saat içinde mail atıp değişim talebinde bulundum uzun bir süreç neticesinde laptopumu yollayabildim şimdi de servis kullanım hatalı diyor onarmamız için 15.500 yollamalısınız diyor bu nasıl aymazlıktır. Utanmadan 2. El gibi ürün yolluyorsunuz üzerine para istiyorsunuz ayıp ya

04 Ekim 21:04

Süreç o kadar çok uzadı ki iadeyi yapamadığım için yeni bir laptop alamadım. Bu laptopa da 5 bin lira zam gelmiş durup dururken gerçekten 5 bin lira zarar ettim Yarın sonunda kargolanacak laptop inşallah paramı geri yatırırlarken ayrıca bir sorun yaşamam kesinlikle kesinlikle media marktı tavsiye etmem

22 Eylül 18:55

Bugün de Media Markt’la yaşadığım bir diğer sorun; görüştüğüm müşteri temsilcisi ürünün kolay iadesinin yapılacağını ve anlaşmalı kargo firmasının kapıdan gelip ürünü alabileceğini söyledi internet sitelerinden de dedikleri gibi kapıdan gel al seçeneğini işaretledim ama görüşmüş olduğum bir diğer müşteri temsilcisi bunun mümkün olmadığını ve gidip benim teslim etmem gerektiğini söyledi doğu görevinde bir memurum ve bulunduğum ilçede anlaşmalı oldukları kargo firması yok bozuk açılmayan çizik ürünü bir de yollayamıyorum.

Media Markt Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 31 dk 55 sn
Media Markt Logo
21 Eylül 18:42

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili inceleme yapılarak, en kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. Dilerseniz 0850 222 15 00' dan bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Media Markt Logo
21 Eylül 18:53

Değerli müşterimiz; Talebiniz, 230921-045096 kayıt numarası ile işleme alınmıştır. İnceleme yaparak en kısa sürede sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

22 Eylül 18:41

03 Ekim 16:04

Yaşadığım sorun asla çözülmedi yeni görüştüğüm her müşteri temsilcisinde derdimi en baştan anlatıp sürecin en baştan başlamasını izliyorum gerçekten basit bir alışverişten bu kadar yorulmak çok üzücü Media Markt'tan bir daha alışveriş yapar mıyım hiç zannetmiyorum

17 Ekim 12:12

Media Markt'ın yolladığı laptop

Media Markt Bulaşık Makinesi Siparişim Gönderilmedi

Idil
3 gün önce

Hepsiburada'dan Media Markt satıcısından bulaşık makinesi aldım 25 Kasım'da. Almadan önce aradım, en geç 28 Kasım'da gönderilir denildi. Acil ihtiyacım olduğu için tercih ettim. 28'inde gönderilmedi, hem Hepsiburada hem de Media Markt'ı aradım. 30 Kasım'da gönderilecek denildi. Hala gönderilmedi şim...

Media Markt Bulaşık Makinesi Siparişim Gönderilmedi

Media Markt Stokta Olmayan Ürünü Satarak Zamanda Teslim Etmedi

Melih
4 gün önce

24 Kasım Cuma günü Media Markt internet sitesinden çamaşır makinesi siparişi verdik. Siparişi vermeden önce müşteri hizmetleriyle görüştüm; en geç 5 iş günü içinde teslim edileceği belirtildi. Dün siparişim gelmeyince müşteri hizmetlerini aradım, bana stokta olduğunu söylediler ve acil teslim edilme...

Media Markt İlgisizlik Bilgi Eksikliği, Düzensizlik

Adem
29 Eylül

25 Eylül tarihinde media marka i phone 15 siparişi vermek için gittim. Ellerinde net bir bilgi olmadığını ama ön sipariş verilirse gelir gelmez teslim alabileceğimizi söylediler. Bende internetten sipariş ettim. Bugün mağazada ürün var ve satılışı yapıyor. Bana online dan sipariş ettiğiniz için bekl...

Media Markt Parası Ödenmiş İptal Edilen Ürün

Ghazaleh
09 Eylül

Bulaşık makinesi aldım. Özellikle cumartesi gelmesini istedim, lakin kimse beni aramadığı halde sipariş iptal ediliyor ve bilgi verilmiyor. Herkes birbirinden habersiz. Şu anda elim kolum bağlı kaldım. Parası ödendiği halde, sipariş verdiğim urunu alamıyorum.

Media Markt Kafasına Göre Sipariş Ediyor

Hasan
30 Ağustos

Media Markt'ten parasını ödeyip sipariş verdiğim ürünleri ilk önce onaylayıp sonra kargo sürecine attı sonrada bana bilgi vermeden iptalini yaptı aradığımda da aldığım ürünün kalmadığını belirttiler ama ne hikmetse ürünün hala sitelerinde satışta olduğu gözüküyor. Yaptıkları tüketici kanununa göre y...

Media Markt Kafasına Göre Sipariş Ediyor

0 Yorum