03 Kasım 2014

Media Markt Ürün İadesinden Dolayı Param İade Edilmiyor.

13.09.2014'te satın alıp 17.09.2014 de elime ulaşan cep telefonunu arızalı olduğu için 20.09.2014 de iade talebiyle Media Markt'a geri gönderdim. Tam 45 gündür ürünün parası geri ödenmemekte ve telefon hala Media Markt'ın elinde. Her aradığımda müşteri hizmetleri en geç 2 gün içinde geri döneceğiz diyor fakat 45 gündür tek bir kişi bile bana ulaşmadı.

Param ne oldu, aldığım telefon ne oldu müşteri hizmetleri bilmiyor. Karşımda yaşadığım mağduriyetin sebebini bilen bir çalışan dahi yok. Artık umudu kesmiş durumdayım, Media Markt'ın bakmadan almam sloganı ne kadar doğruymuş artık anladım.

Emrah 311 Okunma

Cevaplar

  • Media Markt Temsilcisi22 Kasım 2014

    Sayın Emrah Bulut, Müşteri Hizmetlerimiz tarafınıza ulaşarak detaylı bilgi vereceklerdir. İlginiz için teşekkür ederiz. MediaMarkt Destek Ekibi Çağrı Merkezi : 0850 222 1 500

  • Emrah 07 Kasım 2014

    mediamarkt iade için gönderdiğim telefonu tamir ettiğini iddaa ederek bugün göndermiş. aldım telefonu simkartımı taktım maalesef telefon tamir falan edilmemiş hala simkartı okumuyor. 2 aydır bekliyorum güya tamir süresi 20 günü geçmezmiş ve bana birde bozuk bir şekilde telefonu geri gönderiyorlar. hemen müşteri hizmetlerini aradım bana döneceklermiş 2 ay daha beklerim artık ama sonuç belli bu telefon ve param çöpe gidecek kabullendim artık. bir dahada kaliteli firmalara "bakmadan almam"

  • Emrah 04 Kasım 2014

    bu şikayetin üzerinden yine 2 gün geçti ve hala mediamarkttan bana dönen bir yetkili yok. bana geri dönüp aldığım telefon yada param nerede bir cevap vermenizi istiyorum sadece ve bugün 47 gün oldu. hergün buradan şikayet yazacağım kötü prestij eğer umurunuzdaysa benimle ilgilenirsiniz

  • Media Markt Temsilcisi03 Kasım 2014

    Sayın Emrah Bulut, Müşteri Hizmetlerimiz tarafınıza ulaşarak detaylı bilgi vereceklerdir. İlginiz için teşekkür ederiz. MediaMarkt Çözüm Merkezi Çağrı Merkezi : 0850 222 1 500

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön