03 Temmuz 2015

Media Markt Telefonumu Tamire Verdim ve 3 Aydır Bekliyorum.

Media Markt'tan aldığım telefonu 02.04.2015'te Gaziemir şubesine teslim ettim. Telefonumun tamir aşaması inanılmaz bir şekilde uzadı ve bana doğru düzgün bilgi verilmedi. Daha sonra telefonunuz tamir oldu dediler gittim almaya ancak telefonum hiçbir tamir yapılmadan aynı şekilde geri gönderilmiş bana. Teslim almadım telefonu o gün.

Daha sonra bir daha tamir oldu dediler 2 güne gelecekmiş. Tekrar aradığımda telefonumun kargoda kırıldığını söylediler ve ücreti tarafıma ödenecekmiş. 3 hafta geçmesine rağmen bana kargodan onay beklediklerini söyleyerek hala "bekleyin" diyorlar. Kocaman 3 ay geçti. Ücretin ne zaman ödeneceği belli değil. Sorunumun en kısa zamanda giderilmesini istiyorum.

Onur 339 Okunma

Cevaplar

  • Onur 09 Temmuz 2015

    Başka herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Sorunun çözülmesi için atılan hiçbir adım yok. Şikayetimi okuyanlar yanılmasın diye yazıyorum. Kopyala-yapıştır cevaplarla kurumsal şirket olunmuyor, hakkını vermeniz gerekli.

  • Media Markt Müşteri Temsilcisi07 Temmuz 2015

    Sayın Öztürkoğlu; Ekibimiz sizi konuyla ilgili bilgilendirdi. Önerileriniz, hizmet kalitemizi artırmamız açısından önem taşıyor. Teşekkür ederiz.

  • Onur 07 Temmuz 2015

    Bilgilendirme yapıldı ama sorun çözülmedi. Çalışır durumda telefonu "perte çıkaralım mı" dendi bana. Bu da benim yaklaşık 900 lira Zara girmem demek. Ben kabul etmeyince de yine bana "bekleyin" dendi. Sorunum çözülmedi keşke sizden alışveriş yapmasaydım beni çok mağdur ettiniz. Çevreme de sosyal medyadan bu konuda uyarılarda bulunacağım. Benim gibi onlar da mağdur olmasın. İşini düzgün yapıp müşterisiyle ilgilenen bir firmadan alışveriş yapsınlar.

  • Media Markt Müşteri Temsilcisi06 Temmuz 2015

    Sayın Öztürkoğlu; Ekibimiz sizi konuyla ilgili bilgilendirdi. Önerileriniz, hizmet kalitemizi artırmamız açısından önem taşıyor. Teşekkür ederiz.

  • Onur 03 Temmuz 2015

    Bana ne zaman somut bir dönüş yapılacak? Mağduriyetim ne zaman giderilecek acaba?

  • Media Markt Müşteri Temsilcisi03 Temmuz 2015

    Sayın Öztürkoğlu; Geri bildiriminiz hizmet kalitemizi artırmamız açısından önem taşıyor. İlginize teşekkür ederiz,bildiriminiz ilgili gruba iletilmiştir.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön