13 Ekim 2015

Media Markt Sözde 1 Haftada Kargoya Verilecek Ama 10 Gün Oldu!

10764670 no.lu siparişimi sözde 1 haftada kargoya verecektiniz! Cumartesi günü aradığımda tarafıma bilgi verileceği söylendi. Bugüne kadar bir bilgi veren yok! Bugün tekrar aradım. Yine bilgilendirme istedim. Yine bilgi veren yok! Sipariş sözleşmesini imzaladık. 30 gün içinde ya sipariş verdiğim ürünü gönderin ya da bir üst modelini gönderin. Bana haber verilmeden iptali durumunda tüketici hakem heyetine durumu bildireceğim! Siz de böyle yapıyorsanız diğer alışveriş sitelerinin işi abartmaları çok normal! Koskoca mağazalar zincirinizde kapalı kutu bir ürün kalmadı mı da tedarikçiden bekliyorsunuz! Alın gönderin mağazadan yeter artık!

Oğuzhan 32 Okunma

Cevaplar

  • Oğuzhan 30 Ekim 2015

    10764670 No.lu siparişim 2 Ekim'den beri temin edilemiyor! Eminim 2 Ekim öncesi de vardır! Ne bana bilgi veriliyor ne de başka bir şey! Ancak ben ararsam sisteme yazılan notlar okunuyor! Ama o notları tarafıma bildirmek için yüzü olan bir çalışan arayıp bana bilgi veremiyor! Siparişimi bana ulaştırmak için sözleşmeye göre 30 iş günü süreniz var! Siparişi iptal etmeyeceğim! Temin edemiyorsanız bir üst modelini gönderin! Aksi takdirde sizi Tüketici Hakem Heyeti'ne ve Sanayi Ticaret Bakanlığı'na şikayet edeceğim! Temin edemiyorsan bir üst modelini gönderirsin bu kadar basit! Elinde olmayan ürünü satacak kadar yüzsüz bir firmasınız! Sözde müşteri temsilcileriniz de yetkisiz ve pişkin konuşuyor!

  • Oğuzhan 27 Ekim 2015

    10764670 nolu siparişim 2 Ekim'den beri temin edilemiyor! Eminim 2 Ekim öncesi de vardır! Ne bana bilgi veriliyor ne de başka bir şey! Ancak ben ararsam sisteme yazılan notlar okunuyor! Ama o notları tarafıma bildirmek için yüzü olan bir çalışan arayıp bana bilgi veremiyor! Siparişimi bana ulaştırmak için sözleşmeye göre 30 iş günü süreniz var! Siparişi iptal etmeyeceğim! Temin edemiyorsanız bir üst modelini gönderin! Aksi takdirde sizi Tüketici Hakem Heyeti'ne ve Sanayi Ticaret Bakanlığı'na şikayet edeceğim! Temin edemiyorsan bir üst modelini gönderirsin bu kadar basit! Elinde olmayan ürünü satacak kadar yüzsüz bir firmasınız! Sözde müşteri temsilcileriniz de yetkisiz ve pişkin konuşuyor!

  • Oğuzhan 17 Ekim 2015

    Hizmet var da kalite yok! Bunca yıldır Türkiye pazarındasınız. Kendinizi ve sözde hizmetinizi geliştire geliştire bitiremediniz. Kalıplaşmış cümlelerle bir yere varamazsınız.

  • Media Markt Temsilcisi17 Ekim 2015

    Sayın Çetinkaya; Şikayetleriniz ilgili bölüme iletilmiştir. Görüşleriniz hizmet kalitemiz açısından önem taşımaktadır. 08502221500 numaralı mediamarkt.com.tr Müşteri Hizmetlerimizden de bize ulaşabilirsiniz. mediamarkt.com.tr Müşteri Hizmetleri

  • Oğuzhan 15 Ekim 2015

    Siz önce kendinizi bilgilendirin! Stok bilginizden haberiniz yok! 1 haftada kargoya verilir diyorsunuz 2 hafta oldu. Haftaya gelecek diyorsunuz etti 3! Elime geçene kadar 4 hafta olacak! İşini hakkıyla yapan işletme, elinde yoksa müşteriyi bekletmez, bir üst modelini gönderir ama çağrı merkezinizdeki elemanlar bile burnundan kıl aldırmıyor ki. Öyle bir çağrı merkezi olan firmanın böyle yapması kadar normal bir şey yok! Bir de TV'lerde sloganlarınız dönüyor ama pratikte o sloganın yanından bile geçemiyorsunuz!

  • Media Markt Temsilcisi15 Ekim 2015

    Sayın Çetinkaya; Şikayetleriniz ilgili bölüme iletilmiştir. Müşteri Hizmetleri ekibi tarafınıza arama yaparak bilgilendirme sağlamıştır. 08502221500 mediamarkt.com Müşteri Hizmetlerimizden de bize ulaşabilirsiniz. Mediamarkt.com Müşteri Hizmetleri

  • Oğuzhan 14 Ekim 2015

    Media Markt denilen oluşum bile kargoları geciktiriyor. Haftaya bir ara ürün ellerine gelecekmiş! Yersen.

  • Media Markt Temsilcisi13 Ekim 2015

    Sayın Çetinkaya; Talebiniz 799659 numarası ile kayıt altına alınmış ve tarafımızdan takip edilmektedir. Konu hakkında gerekli incelemeler yapıldıktan sonra en kısa süre içerisinde size bilgi verilecektir. 08502221500 numaralı mediamarkt.com.tr Müşteri Hizmetlerimizden de bize ulaşabilirsiniz. mediamarkt.com.tr Müşteri Hizmetleri

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön