10 Kasım 2014

Media Markt Paramı Halen İade Etmediler.

Media Markt'tan ürün derin dondurucu aldım. 10 gün dediler 1 ay geçti göndermeyince iptal ettirdim. Paramı iade ettiler. Bunda sorun yok. Stoktan hızlı gönderi diye tekrar sipariş verdim 1 hafta geçti kargoya vermediler ben de tekrar bu siparişi de iptal ettirdim. 10 gün içinde paran iade edilecek dediler.

14.10.2014 de iptal ettirdim bugün 09.11.2014 halen paramı iade etmediler ben ikinci taksitini bankaya ödüyorum şuanda. Defalarca müşteri temsilcileriyle görüştüm çözüm yok. Müşteri temsilcileri de bir şeyi çözeceklerini sanmıyorum sadece kayıt oluşturuyorlar. Defalarca kayıt oluşturdum bana kesinlikle bir kere dönülmedi. Genel müdüre kişiye özel başvuruda bulunmaya karar verdim.

Suat 165 Okunma

Cevaplar

  • Suat 27 Kasım 2014

    1,5 aydır bekliyorum. madem ki detaylı bilgi vereceksiniz ben de merak ettim bakalım ne zaman arayacaksınız ben beklemeye devam ediyorum. hangi yüzle arayacaksınız ben de merak ettim hadi arayın bakalım utanmadan

  • Media Markt Müşteri Temsilcisi27 Kasım 2014

    Sayın Suat Koç, Sipariş ve şikayetleriniz ile ilgili her konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Sizlerden gelen görüş ve öneriler hizmet kalitemizi arttırmamız açsından önem taşmaktadır. Geri bildirimiz için teşekkür ederiz. MediaMarkt Destek Ekibi Çağrı Merkezi : 0850 222 1 500

  • Media Markt Müşteri Temsilcisi23 Kasım 2014

    Sayın Suat Koç, Sipariş ve şikayetleriniz ile ilgili her konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Sizlerden gelen görüş ve öneriler hizmet kalitemizi arttırmamız açsından önem taşmaktadır. Geri bildirimiz için teşekkür ederiz. MediaMarkt Destek Ekibi Çağrı Merkezi : 0850 222 1 500

  • Suat 14 Kasım 2014

    beni bugüne kadar bu konuda arayan olmadı halen de param iade edilmedi. Müşteri hizmetlerini aramaktan bıktım artık.

  • Media Markt Müşteri Temsilcisi10 Kasım 2014

    Sayın Suat Koç, Müşteri Hizmetlerimiz tarafınıza ulaşarak detaylı bilgi vereceklerdir. İlginiz için teşekkür ederiz. MediaMarkt Destek Ekibi Çağrı Merkezi : 0850 222 1 500

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön