27 Ekim 2016

Media Markt İstemediğim Halde Reklam SMS'i Gönderiyorlar.

Ben istemediğim halde cep telefonuma reklam SMS' i gönderiyorlar ve telefonla arayıp göndermemelerini bildirdiğim halde dikkate almıyorlar ve "SMS gönder" diyorlar. Benim SMS hakkım olmayabilir ve ben SMS göndermek zorunda değilim. Bizzat arayarak bildiriyorum ancak, dikkate almıyorlar ve reklam SMS'i göndermeye devam ediyorlar. Lütfen bu firmanın beni rahatsız etmesine müsaade etmeyin.

Ömer 97 Okunma

Cevaplar

  • Ömer 17 Aralık 2016

    Bu kadar şikayete rağmen adamlar halen biz kanun dinlemeyiz mesaj göndeririz diyerek mesaj gönderiyorlar. En son 27 Ekim tarihinde cevap verdikleri halde utanmadan 9 Kasım'da reklam mesajı göndermeye devam ediyorlar. Bir daha gönderirlerse artık Cumhuriyet Savcılığına firma hakkında suç duyurusunda bulunacağım. İhtaren hatırlatırım...

  • Ömer 16 Kasım 2016

    Sizin verdiğiniz cevabın bana yansıması; Değerli Media Mrkt.; İzinsiz SMS göndermek kanunen suçtur. Ben kanun tanımam deyip göndermek istememeniz durumunda, firmanızın cep telefonununun arama kısmına girip göndermek istediğiniz numarayı arayıp, ben kanun filan dinlemem illa da size mesaj göndermek istiyorum kabul ediyor musunuz diye sormanız gerekmektedir. 05065754458 numaralı cep telefonumdan bana ulaşabilirsiniz. Vatandaş Müşteri Hizmetleri.

  • Ömer 15 Kasım 2016

    27 Ekim 2016 itibariyle başlattıklarını bildirdikleri inceleme sürecinden halen ses yok... Hangi hakla ve hangi yetkiyle bana SMS gönderdiklerini bildirmelerini ve müşteri hizmetlerini arayın gibi saçma sapan cevap vermemelerini bekliyorum. Zira müşteri hizmetlerini defalarca aradığım halde sorunu çözmedikleri için buraya yazıyorum. Bunu dikkate alarak saçma sapan cevap vermeyin. Acilen cevabınızı bekliyorum.

  • Media Markt Temsilcisi01 Kasım 2016

    Değerli Müşterimiz; Şikayetleriniz ilgili departmanlarımıza iletilmiştir. Görüşleriniz hizmet kalitemiz açısından önem taşımaktadır. 08502221500 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden de bize ulaşabilirsiniz. Media Markt Müşteri Hizmetleri

  • Ömer 30 Ekim 2016

    Firma cevabında halen SMS gönder diye öneride bulunuyür. hiç kimse firmanıza SMS göndermek zorunda değil. derhal benim telefonumu kayıtlarınızdan silin. aksi takdirde cumhuriyet savcılığına firmanız hakkında suç duyurusunda bulunacağım ve maddi ve manevi tazminat davası açacağıım. terbiyesizliğin bu kadarı fazla.

  • Media Markt Temsilcisi27 Ekim 2016

    Değerli Müşterimiz; SMS almak istememeniz durumunda, ret bildirimi için cep telefonunuzun mesaj bölümüne girdikten sonra "MMRET" yazarak 3607'ye ücretsiz kısa mesaj atmanız gerekmektedir. Geri bildiriminiz adına teşekkür ederiz. 08502221500 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden de bize ulaşabilirsiniz. Media Markt Müşteri Hizmetleri

  • Media Markt Temsilcisi27 Ekim 2016

    Değerli Müşterimiz, Şikayetinizde belirtmiş olduğunuz konu hakkında inceleme sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede bu süreç sonuçlandırılarak, Müşteri Hizmetleri ekibimiz tarafından telefon veya mail yolu ile bilgilendirme sağlanacaktır. Süreç içerisinde bize göstermiş olduğunuz anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Media Markt Müşteri Hizmetleri

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön