McDonald's Covid-19 Tedbiri Yok, Yanlış Eksik Hizmet Çok!
382görüntülemeİletişime geçilecek dendi aracı uygulama tarafından, kaç gün oldu arayan yok :)
Para iadem yapıldı. Teşekkürler.
İletişime geçilecek dendi aracı uygulama tarafından, kaç gün oldu arayan yok :)
Para iadem yapıldı. Teşekkürler.
Yemek Sepeti aracılığıyla sipariş verdim. Bir saatte buzz gibi gelmesini geçiyorum artık bunlara öyle alıştık ki; bakınız onu geçiyorum. Bardak yarım dolu şekilde yanlış içecek geldi. Bu işletmenin sorumluluğu zaten içecek patates ve hamburgerdir. Birini yanlış gönderdiğiniz takdirde o menü benim gözümde direkt çöptür. Neyse doğrusunu gönderin dedim, sipariş üzerinden 4 saat geçti gelen giden yok, bu saatten sonra göndermeyin komik olur dedim yok gönderilecek dendi. Yemek bitmiş üstünden 3 saat geçmiş bana kola gelecek... Komedi. Tabi ki iadesini istedim, reddedildi. Alamadığım-eksik aldığım bir hizmetin parasını tam ödedim. Haa bir de, içecekleri muhafaza edin kurye alacak dendi. Kapalı kutu, ne olduğunu bilmeden bir Yudum ® illa alıyorsunuz, böylesine kötü bir dönemde evden tekrar o bardağı almak ne demek? Belki onu içen Covid-19 hastası ve bardakla içecekle temas etti. Hem kuryeyi hem o kuryenin gideceği insanların hepsini tehlikeye atmaktan başka bir şey değil. Bunu da duydum ya, bir daha McDonald's ın önünden geçmem, sevdiklerimi de geçirmem. İademi yapılmasını istiyorum hemen, en azından içeceklerin.