Mavi Satmış Olduğu Ürünlerin Arkasında Durmuyor

08 Şubat
Eser'in Teşekkür Mesajı
“İlginiz için çok teşekkür ederim”

Mavi Jeans'ten hediye olarak aldığım montu 3-5 kez giydim. Montun ceplerine fermuarları var araç kullanırken özellikle kolların bu fermuara takıldığını hissettim ve baktığımda dikişinin sokulduğunu gördüm. Mavi'ye götürdüm. Garanti için ürün incelenmiş ve gelen yanıt ürün yıkamadan kaynaklı olduğu ürünü bir kez bile yıkamayan ben şok geçirdim.

Bari bahane üretirken kullanıcı hatası deseydiniz. Böyle bir firmaya yakışmayan olayları yaşadım. Güven olmayan bir firma olduğunu gördüm. Daha 15 gün önce yaklaşık 15 ürün aldım. Böyle olacağını bilseydim alışveriş yapmazdım. Bundan sonra tercih etmeyeceğim.

Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 sa 13 dk
Mavi Logo
08 Şubat 13:25

Sayın Eser E., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

Eser
08 Şubat 13:41

İlgi ve alakanız hızlı çözüm için teşekkür ederim

Eser
13 Şubat 17:50

İlginiz için çok teşekkür ederim

Maviden Alırken Garantiyi Unutun

2 hafta önce

Maviden bir gömlek aldım 2 gün giydim rengi değişti. Ürünü yıkamadım bilerek yıkama hatası derler diye. Kasadaki arkadaşlar kontrol görevlisi gibi ürü...

Mavi Ürün İnceleme Departmanı

28 Temmuz
"Marka saygınlığını Atiye Hanım sayesinde tekrar fazlası ile bir müşterinizden bir kere daha kazandı. Teşekkür ederim."

Mavi Garanti İnceleme Sürecinin Olumsuz Karşılanması

22 Mayıs

Merhaba, 10.07.2021 tarihinde aldığım erkek pantolon ürün arka kısmından eriyerek yırtılmıştır. 10012539800 şikayet ıd si ile ürünü inceleme gönderdim. İnceleme sonucu olumsuz olarak tarafıma bildirildi. Ürünün çok açık bir şekilde üründen kaynaklı dolayı eriyip yırtılmıştır. Müşteri hizmetleri ile ...

Mavi Garanti İnceleme Sürecinin Olumsuz Karşılanması

Mavi Kot Pantolonların Bacak Arası Yırtılıyor

04 Mayıs

Daha yazın aldığım 2 adet kot pantolonun ikisinin de bacak arası yırtıldı, mavi normalde kaliteli diye tercih ettiğimiz bir marka ancak iki pantolonda da bu sıkıntının çıkması normal değil. Bu tip şeylere karşı bir garanti olması gerektiğini düşünüyorum.

0 Yorum

Cevaplandı