Mavi Pantolon Tüylenme

Ferhat
08 Eylül

2023 Şubat ayında Erzurum MNG AVM ® den 3 adet Mavi Jeans pantolon aldım. Bu pantolonlardan birini uzun süre giymedim ve temmuz ayında kontrol ettiğimde sağ diz kısmında ip söküğü kısmının bariz bir şekilde görüldüğünü alırken dikkat etmediğimi fark ettim. Ayrıca aldığım bu pantolonlardan birinde de arka kısmında tüylenme olduğunu fark ettim. Kıyafetlerimi hep 30 derecede yıkarım, bu yıkamadan veya kullanımdan kaynaklı bir tüylenme değildi. Ki tüketici hatası olsa almış olduğum üçüncü pantolonda da aynı sorun ile karşılaşmam gerekirdi ancak üçüncü pantolonumda böyle bir sorun yaşamadım. Bu sebeplerden dolayı M0042280583043 kodu ve M0042282307043 kodu ile ürünün incelenmesi amacı ile gönderdim ancak üretim kaynaklı bir hatanın olmadığı yönünde tarafıma dönüş yapıldı. Halbuki hiç giyilmemiş olan pantolon bariz bir şekilde sıfır olduğu giyilmediği bariz bir şekilde belli iken böyle bir cevap ile karşılaştım. Bu mavi kalitesine yakışmıyor. Tüm alışverişlerimi maviden yaparken inanın bu hiç yakışmadı. Mağduriyetimin en yakın zamanda giderilmesini talep etmekteyim.

Mavi Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 sa 20 dk
Mavi Logo
08 Eylül 22:57

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

Özkan
2 hafta önce

İki gün önce Mavi'den iki adet keten pantolon aldım. Alışverişe çıkmıştık; çocuklarıma ve eşime giyim eşyaları aldık. Biz genellikle yeni aldığımız ürünleri yıkamadan giymeyiz. Yeni kıyafetlerin hepsini makineye attık. Ancak Mavi'den aldığım pantolon renk verdi ve bütün kıyafetleri mahvetti. İyi ve ...

Mavi Kirli Kıyafet Gönderdi

Dursun
1 hafta önce

Mavi internet sitesinden aldığım pantolon, kirli ve düzensiz bir şekilde gönderildi. Gönderilirken kontrol edilip temizlenmesi gerekirken, özensizce p...

Mavi Kirli Kıyafet Gönderdi

Mavi Pro Eşofman 2 Gün Bile Dayanamadan Diz Yaptı

Emre
18 Ekim

Boyner'den 600 TL'ye aldığım Mavi markalı eşofman 2 gün bile dayanamadan diz yaptı. Maviye güvenerek yapmıştım bu alışverişi ancak Hayal kırıklığına uğradım çünkü çoğu kıyafetimi oradan satın alırım ve gayette memnundum ama bu olay sarstı. Memnuniyetimi sorunumun çözülmesini talep ediyorum.

0 Yorum

Mavi Şikayetvar üye markasıdır