Visit Xolvie to read complaints and reviews, or file yours.
1

Mavi Kot Pantolon Bollaşma Ve Toz Toplama

Didem
17 Mart 19:13
770

29 Aralık 2023 tarihinde Marmara Park Boyner'den mavi marka almış olduğum kot pantolon bir kez giydikten sonra diz yapması bollaşması ve toz toplaması sebebi ile 8 Mart 2024 tarihinde Cevahir AVM Boyner mağazasına iade talebinde bulundum ve incelenmesi için markaya ilettiler. Bugün Boyner mağazası tarafından arandım ve iade talebimin kabul edilmediği belirtildi. Mavi marka kot pantolonu ilk defa kullanmıyorum. Daha önce böyle bir sorun yaşamadım. Bu pantolonu bir kez giyip yıkamam gerekiyor ki şekli toparlansın ve temiz görünsün. O kadar para verip aldığım ve kesinlikle memnun kalmadığım ürünün iadesinin neden kabul edilmediğinin açıklaması bile yok. Diğer mavi marka kot pantolonlarımda yaşamadığım sorunu neden bu üründe yaşıyorum?

Gelişme
Gelişme

16 Nisan 13:11

29 Aralık 2023 tarihinde İstanbul Marmara Park Boyner mağazasından almış olduğum mavi marka kot pantolonu sürekli diz yapma bollaşma ve toz toplama problemlerinden dolayı 8 Mart 2024 tarihinde İstanbul Cevahir Boyner mağazasına iade talebinde bulundum ve iade talebim kabul edilmedi. Daha sonra mavi marka müşteri hizmetlerinden arandım ve tekrar iade talebi oluşturmam söylendi. 19 Mart 2024 tarihinde İstanbul Cevahir Boyner mağazasına 2. Kez iade talebinde bulundum. Talebim tekrar reddedildi. Öncelikle şunu sormak istiyorum tekrar red vermek için mi mavi müşteri hizmetleri beni aradı ve bir daha iade edin dedi. Müşteriyle dalga mı geçiyorsunuz? Ben sürekli pantolonu alıp tekrar iade etmekle mi uğraşacağım? Her şeyi geçtim pantolonun kumaşı bariz sorunlu ve neden ısrarla bunu kabul etmeyip beni oyalıyorsunuz? Konunun ilgilisi Boyner mi Mavi mi?

15 Nisan 11:01

29 Aralık 2023 tarihinde İstanbul Marmara Park Boyner mağazasından almış olduğum mavi marka kot pantolonu sürekli diz yapma bollaşma ve toz toplama problemlerinden dolayı 8 Mart 2024 tarihinde İstanbul Cevahir Boyner mağazasına iade talebinde bulundum ve iade talebim kabul edilmedi. Daha sonra mavi marka müşteri hizmetlerinden arandım ve tekrar iade talebi oluşturmam söylendi. 19 Mart 2024 tarihinde İstanbul Cevahir Boyner mağazasına 2. Kez iade talebinde bulundum. Talebim tekrar reddedildi. Öncelikle şunu sormak istiyorum tekrar red vermek için mi mavi müşteri hizmetleri beni aradı ve bir daha iade edin dedi. Müşteriyle dalga mı geçiyorsunuz? Ben sürekli pantolonu alıp tekrar iade etmekle mi uğraşacağım? Her şeyi geçtim pantolonun kumaşı bariz sorunlu ve neden ısrarla bunu kabul etmeyip beni oyalıyorsunuz? Konunun ilgilisi Boyner mi Mavi mi?

18 Mart 09:09 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sayın Didem E., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

Didem
25 Mart 08:51

Mavi müşteri hizmetleri tarafından arandım ve pantolonumu tekrar incelenmesi için iade etmem söylendi. 19 Mart günü Cevahir Boyner mağazasına tekrar iade talebinde bulundum. Cevahir Boyner mağazası ilk iade işleminde olumsuz sonuçlanınca genelde tekrar olumsuz sonuçlandığını söyledi. İade işlemimin sonuçlanmasını bekliyorum.

Benzer Şikayetler

5
Çözüldü

Mavi Personelinin Hatalı Yönlendirmesi

Ekin
10 Mayıs 10:48
107
"Şikayetimi paylaştıktan tam yarım saat sonra mavi ekibi tarafından arandım ürünü gidip değiştirebileceğimi bir problem olmayacağını ve mağazaya bilgilendirme amaçlı mail atacaklarını söylediler ilgileri ve alakaları için çok teşekkür ederim"
5
Çözüldü

Mavi Kot Pantolonlarında Bollaşma

Esim
27 Eylül 2023 10:04
141
"Şikayetime kısa sürede çözüm odaklı dönüş yaptığınız için teşekkür ederim. Ürünler için de uzun vadeli çözüm bulacağınıza inanıyorum. İyi günler."
5
Çözüldü

Mavi İlk Giymede Bollaşan Pantolon

Yonca
13 Haziran 2023 21:56
82
profile-icon
Yorum yazabilmek için ya da .

0 Yorum

Benzer Şikayet Yaz