Mavi Jeans Siyah Pantolon Sorunu

Nergis
21 Eylül

Merhaba Maviden aldığım siyah pantolonum 3 yıkamaya rengi soldu neden o kadar para verdiğimi sorguladım. Nasıl yazıyorsa öyle yıkadım ama anlayamadım. Gerçekten sıkıntı var. Pazardan bile almak daha mantıklı artık. Siyah pantolon da sorun var. Firmadan dönüş bekliyorum

Mavi Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 sa 17 dk
Mavi Logo
21 Eylül 10:15

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

Mavi Jeans İlgisizliği

Cansu
2 hafta önce

Mavi Jeans ten aldığım siyah pantolon sekiz aylık kullanımım sonucu füme rengine dönüştü. Eylül ayında aldım kışın kullandım zaten yaz için kullanıma uygun olmayan bir ürün olduğu için yazın hiç kullanmadım buna rağmen ikinci eylülü göremeden siyah olması gereken pantolon yer yer griye dönüştü. Bir ...

Mavi Jeans İlgisizliği

Mavi Siyah Kot Pantolon

Şeyda
06 Kasım
"Asiye Hanıma desteği için teşekkür ederim. Sorunumu çok kısa sürede çok kibar bir şekilde çözüme kavuşturdu."

Kübra
31 Ekim
"Çok kısa bir sürede geri dönüş aldım açıkçası pek beklenmeyen bir durum oldu benim için. Ve ürünün değişimi sağlandı doğrudan mağazaya yönlendirme yapıldı. Ve Mavi Jeans'in müşterisini destekleyip, iki yıl boyunca ürünlerinde üretimden kaynaklanan durumlarda destek sağlıyormuş bunu öğrendim. Geri dönüş sağlayıp destek olan personeline de teşekkür ederim. Sorunum birkaç saat içerisinde çözüldü."

Mavi Jeans Kot Beyazlaması

Seval
11 Ekim

Maviden eşime siyah pantolon aldık. Daha hiç yıkamadık dışarıda yemek damladı ve ıslak mendille silmek zorunda kaldık. Orası resmen beyazladı onca para verdik. Bir daha asla almayı düşünmüyorum. Yazık daha hiç kullanmadan çöp oldu. Resmen boya atmasını hiç anlamadım!

0 Yorum

Mavi Şikayetvar üye markasıdır