Mavi Jeans Kot Dikiş Hatası

Hilal
28 Eylül

Mavi Jeans mağazasından aldığım kotumda dikiş hatası var ve giydiğimde dikiş öne gelip rahatsız ediyor. Mağazaya gittim durumu anlattım ancak Fatura ismimden bulamadılar ama üretim hatası dikiş hatası olan ürünün lütfen değiştirilmesini talep ediyorum.

Mavi Jeans Kot Dikiş Hatası
Mavi Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 sa 20 dk
Mavi Logo
28 Eylül 23:10

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

Erkan
2 hafta önce

Mavi Jeans markasından aldığım mavi Black Pro model kot pantolonun arka cep kenarından eskiyip yırtıldığını fark ettim. Ürünü 15.09.2021 tarihinde (Fatura No: 6582021000022906) satın almıştım. Firmanın müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğimde, 2 yıl 2 ay geçtiği için herhangi bir çözüm sunamayaca...

Mavi Jeans Sipariş İptali

Murat
20 Ekim

16.10.2023 tarihinde mavi jean'dan aldığım ürünler hala 20.10.2023 tarih de paketlenmemiş ve gönderinde değil. Bu sebeple sipariş iptali için aradığımda tekrar taraflarından aranılacağım söylendi. 0 850 numaralı hat tarafından arama tarafıma gerçekleşti. Ürünlerin ellerinde olduğu fakat fatura kesim...

Mavi Jean Aşırı Bollaşma Sorunu

Serap
04 Nisan
"Meltem hanım bana ulaştı çok nazik bir tavırla sorunumu dinledi ve işlem başlattı ürünümü değiştirebileceğim söylendi yönlendirdikleri mağazaya gidip ürünümü değiştireceğim çok teşekkür ederim kendilerine çok ilgilendiler. Yardımcı oldular. Diğer ürünlerimden memnunum sıkıntı yaşamadım."
Mavi Jean Aşırı Bollaşma Sorunu

0 Yorum