Mavi Jeans Ağ Yeri Yırtılması Oluşan Pantolonu Değiştirmiyor.
Mavi Jeans den yıllardır pantolon almaktayım. Üründe daha önceden renk atma problemi oldu değişime gönderdim değişim yaptılar yerine aldığım üründe ise ağ yerinde yırtılma oldu incelemeye gönderildi.
Mavi kalite ekibi incelemede de “Üretimden kaynaklı bir hataya rastlanılmadığını, üründe meydana gelen değişim kullanım ve yıkama koşullarına veya bu koşulların sıklığına bağlı olarak gelişmiş olabileceğini” bildirdi.
Üzgünüm ama Mavi kalite ekibinin yaptığı incelemeyi kesinlikle kabul etmiyorum. Çünkü ürünleri neye göre, nasıl incelediklerini bana anlatamadılar.
Uzun yıllardır Mavi’nin müşterisiyim. Bugüne kadar almış olduğum ürünlerde problemler olmuşsa bile değişimlerle problemleri çözmüşlerdi ancak bu aldığım üründe benden kaynaklı olduğunu söylediler 2 yıl olan garanti acaba sadece yıkamadan dolapta dururken giyilmeden olan garanti mi? Eğer giyilecekse elbette yıkanması gerekecek. Ağ yerinde ki açılma nasıl olur da yıkamayla ilgili olabilir anlamadım kumasın elastik yapısı ya da sağlamlığıyla ilgili olduğunu düşünüyorum.
Eğer ki Mavi ürünlerinin arkasında durmayacaksa alışveriş yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. Merak ettiğim konulardan biride önceki yıllarda değiştirilen ürünler ne oldu da artık değişim yapılmıyor.
Konu benim tarafımca çözüme kavuşmadığından dolayı maalesef Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmayı düşünüyorum.

Mavi Jeans Tüketiciyi Mağdur Ediyor

Mavi Çanta Soyuluyor

Mavi markasından güvendiğim bildiğim ve isim yapmış olduğu için her zaman alışveriş i yaptığım bir marka. Covid doneminde 2 adet canta aldım kullanmak o donem evden çıkamadığımız için mümkün olmadı çantayı kullanmaya başladığımda rengi yeşil olanın rengi atmaya başladı. Mağazaya sordum gösterdim bir...
0 Yorum