04 Haziran

2 ay önce Dünya Markası ve kaliteli diyerek mavi jean firmasında 600 TL verip kot aldım kot eğilirken resimlerde görüldüğü noktadan yırtıldı iade değişim süreci başlattım iadem reddedildi red sebebi ayrıca komedi aynen söyle ürün kullanışmış tekrar satışa uygun değildir. Buradan anladığım Kullanılmış hasarsız iade edilen ürünleri tekrar satışa koyuyorlar. Demek ürün iki ay içinde kullanıl esnasında üretim zayıflığından dolayı deforme olmuş bu ürünün değişim ya da iadesi yapılması gerekiyordu. Malının arkasında durmayan Dünya Markası Kaliteli sandığımız Mavi Jean firmasının ismine yakışır şekilde bu sorunu hızlı şekilde çözüme ulaştırıp adına yakışanı yapmasını bekliyorum. Aksi halde Tüketici hakem heyetinden her türlü uzun sürede haklılığımı kanıtlayıp sorunumu kendim çözeceğim

Mavi Logo
04 Haziran 14:39

Sayın Abdullah C., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

Mavide Şikayetçiyiz Yakışmıyor

18 Ağustos

Niye şikayetli ürünlerde Güneydoğu batı ayrımı yapıyorsunuz. Aldığımız ürünlerde mağdur oluyoruz. Bu durumu bu Mavi'nin vizyonuna ayrı bir durum sözde dünya markası diye alıyoruz. Bu durumu düzeltmenizi istiyoruz. İncelemeye gittiği zaman biz mağdur kalıyoruz.

16 Ağustos

Mavi kot pantolon, özenle giymeme rağmen dünyanın parasını verdiğim kıvanç serisi kot pantolon özenle giymeme rağmen saçma bir şekilde dikişleri attı....

1 Yorum

Hocam aynısı başıma geldi, bende 2 farklı yerden parçalandı. Şikayetlere yazdım.

Mavi Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı