Mavi Hediye Çeki

26 Eylül

Mavi den alınan tüm ürünlerin 2 yıl garantisi olduğunu öğrendik. Eşimin gömleği ve t-shirtü inanılmaz renk attı. Mavi'ye götürdük, hediye çeki verdiler. 1 hafta önce hediye çekini kaybettik, fakat müşteri hizmetleri bu duruma yardımcı olmuyor. Her şey Mavi kartuş kartta gözüküyor. Nasıl bu şekilde mağdur ediyorlar, anlamadım. Yazık günah ya.

Mavi Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 sa 20 dk
Mavi Logo
26 Eylül 23:20

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

27 Eylül 00:28

Lütfen bekliyorum çok yeni daha sürekli mavi den alışveriş yapıyoruz kartuş kartımda tüm bilgiler var bunu da görebilirsiniz mağdur olmak istemiyorum

Mavi Üründe Çekme Ve Solma

Hasan
2 gün önce
"Marka çalışanları gayet ilgilendiler. Sorun giderildi. Teşekkür ederim"

Mavi Hediye Gömlek Hayal Kırıklığı Yarattı

Ecenaz
1 hafta önce

Mavi'den hediye için gömlek aldım. Hediye aldığım kişi, bir yıkamadan sonra gömleğin postalandığını söyledi. Değiştirmek için mağazaya gittiğinde Mavi kart kaydı ve fiş olmadığı için değişim yapamayacaklarını söylediler. Gömlek hâlâ satışta olan yeni bir ürün. (https://www.mavi.com/gri-gomlek/p/0210...

Mavi Defolu Ürünü Değişim Yapmadılar

1 hafta önce
"Müşteri temsilcisi hemen dönüş yaptı ve yardımcı oldu ürünü değiştirdim mavi gibi büyük bir firmaya da bu yakışırdı zaten teşekkürler"

0 Yorum

Mavi Şikayetvar üye markasıdır