24 Eylül
Sevcan'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldüğü için ilgili birimlere teşekkür ederim”

2 adet pantolon aldım ve ikisininde rengi attı. Sadece 1 kez yıkattım. 30 derece 15 dakika lik programda. Değişim için gönderdim fakat hiçbir çözüm bulunmadı. Değişim ya da iadeyi kabul etmediler. Mağdurum şu anda. Ve 1 adet pantolona 800 lira para ödedim. Şikayetçiyim

Mavi Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 sa 20 dk
Mavi Logo
24 Eylül 16:25

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

24 Eylül 20:23

Sorunum çözüldüğü için ilgili birimlere teşekkür ederim

Mavi Jean'da Ağ Aşınması

Ozan
23 Ekim

maviden almış olduğum kot pantolonum orta noktası dikiş noktasına yakın yerde ağ aşınması olarak yırtılmış gün boyu giydiğim pantolonu akşam çıkarırken fark ettim ve diğer taraflarda zaten renk farkı olarak aşınmanın farkı görünüyor şöyle değişim veya iade talep ediyorum

Mavi Jean'da Ağ Aşınması

Mavi Üründe Solma Ve Tüylenme

Aytaç
02 Ekim
"Konuyla ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim mavi mağazası benim hep ilk favorim oluyordur"

Mavi Ve Rengi Değişen Eteği

Şükran
09 Temmuz

Mavi mağazasından aldığım eteğin ilk yıkamada rengi soldu ve üzerinde beyazlıklar belirdi. Ürün yıkandığı için değişim ve iadenin yapılmayacağını beli...

0 Yorum

Mavi Şikayetvar üye markasıdır