Mavi Aldığım Pantolonun Hatalı Olması!

14 Temmuz 2022

Mavi'den siyah pantolon aldım 350 TL'ye fakat bir gün içinde 1 saat giydikten sonra bacak arasında tüylenme oluştu ve değişim yaptım ona rağmen yine aynı şeyi yaşadım. Bana görevli arkadaşlar iade yapılmadığını söylediler böyle saçma bir şey olamaz ben o kadar para veriyorum ve bana pantolonu giydiğim için iade edemediklerini söylüyorlar yani ne saçmalık bu giymeden nasıl anlayacağım ben? Ve 1 saatte bu hale gelen pantolonun iadesini istiyorum acil olarak.

30 Temmuz 2022 13:38

Maviden ücret iadesi istememe rağmen kasadaki personel öyle bir şeyin kesinlikle mümkün olmadığını söyledi ve bana çek verdi ben hem mavi mağazasından hem de o elemandan şikayette bulunacağım bilginiz olsun böyle salakça bir şey olamaz Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim şu an.

23 Temmuz 2022 23:50

Maviden pantolon aldım ürün hatalı cıktı üstelik 350 TL para ödemiştim sonra değişim yapıp farklı model aldım aynı sorun yine oldu ve iade istediğim için incelemeye gönderdiler 15 gün oldu halen dönüş yapılmadı eğer dönüş yapılmayacaksa beni oyalamayın ben direk Tüketici Hakları'na başvurayım ben ücret iadesini istiyorum madem bir ürünü üretmeyi beceremiyorsunuz satmayın ben paramla rezil oluyorum ya şaka gibi

23 Temmuz 2022 13:54

Ürünü incelemeye gönderdiler ama hala bir geri dönüş yapmadılar bu konuda geri dönüş bekliyorum 15 gün oldu hala iade ile alakalı mesaj gelmedi

23 Temmuz 2022 13:53

Ürün iade etmek istedim incelemeye gönderdiler ama hala bir geri dönüş yok insanları kandırmayın ben 15 günün dolmasını mı bekleyeceğim 10 gün oldu insan bir geri dönüş sağlar ya paramızla rezil oluyoruz ben 350 TL verdim lanet olsun maviye bir daha asla alışveriş yapmayacağım

Mavi Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 sa 13 dk
14 Temmuz 2022 11:49

Cidden eğer para iadesi yapılmaz ise Tüketici Hakları'na başvuracağım böyle rezalet olamaz

14 Temmuz 2022 11:50

350 TL para veriyoruz gördüğümüz ürüne bak sanki bedava alıyoruz ya

14 Temmuz 2022 11:52

Capitol AVM içerisindeki mavi den aldım ürünü de

Mavi Logo
14 Temmuz 2022 12:13

Sayın Nazlıcan Ç., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

14 Temmuz 2022 12:28

Bekliyorum geri dönüşünüzü

Mavi Uygulamasından İade Yolladığım Ürünüm 2 Aydır İade Edilmiyor

09 Temmuz

Ben Selin t--23.05.2023 tarihinde mavi uygulamasından 2 ürün satın aldım. Sipariş Numaram: EOG1984718. Ürün Kodu: 101560-82426 olan ürünümü iade etmek istedim. Kod oluşturdum. Ve kargoya verdim. Ancak 2 gün boyuca Uygulamada İadeler sayfasında ürünüm görünüyorken birden oradan kaldırıldı. Ve sipari...

0 Yorum

Mavi Şikayetvar üye markasıdır