Ucuz daire ilanlarını görüp emlakçıya gittik. Bunlar problemli hacizli daireler diyerek başka daireler sundular. Eve gitme araç kullanma gibi bir hizmet almadan, telefondan evin görselleri gösterdiler. Kredi çıkıyor mu çıkmıyor mu, bakalım sadece deyip sözleşmeyi imzalayabilirsiniz. Biz diğer emlakçılar gibi komisyon talep etmiyoruz diyerek, sözleşmeyi bir güzel imzalattılar. Üstelikte hizmet bedeli alınmayacağını belirterek. Bugün arayıp hizmet bedelini istediler. Yoksa icraya vereceklermiş.
Bunlar İki Tane Daire Sözleşmesi Yaptılar Ve Satış Günü Ayarlanması İçin Kapora Aldılar Ev Sahipleri Vazgeçti Diye Evden Vazgeçtiler Ve Kaporadan 1000 Tl Kestiler CİMER'e Şikayet Ettim İsim Değiştirmişler Şimdi İsimleri Armağan Olmuş