Martıtag Hediye Yakıt Kartlarını Göndermiyor

Yakıt kartlarını daha erken göndermenizi ve süreçle ilgili çağrı merkezinizden bilgi alabilmek daha güzel olur. Kolaylıklar dilerim.
Çağrı merkezi çalışanları ise üslubu bozuk. Utanmasalar aracın arızasının sebebi beni gösterecek. Araç arızalı gitmiyor. Sürüşü bitirmek istiyorsun kilidi kapanmıyor. 900 metre yol 11 dakika.
Kuruçeşme Mahallesi Muallim Naci Caddesi üzerinde No:62 kurumsal ve uluslararası marka zincirinin işletmesiyiz. Maalesef her gün 30 kadar aracınız işletmemizin parmaklıklarına bağlanmaktadır. Bu konu çok büyük yatırımlarla hayata geçirilmiş işletmemizin operasyonunu etkilemekle birlikte, görünüm kal...
Ben martı kullanıcısıyım. Kullanım alanı dışında işim oldu ve kullanmak istedim ve martı gaz kesti ve ben bir daha eski yerine kadar geri sürmek zorun...
Kazandığınız yakıt kartlarının akıbetiyle ilgili asla bilgi vermeyen kurum martıtag. Aracınızla oluşuma katıldınız diyelim hediye yakıt kartlarını kazandığınıza dair bildirimleri alıyorsunuz ancak bu kartların kargo bilgisine ne çağrı merkezinden ne de destek ekiplerinden bilgi alamıyorsunuz. Bir haftadan fazladır telefonda süründürüyorlar ancak iğne deliği kadar bilgi alamadım.
Yaklaşık 5 gündür bu oluşumu kullanmayı bıraktım söz verilen hediye kartlarının gönderilmemesi olumsuz bir deneyim benim için. Oluşuma aracı ile katılacak arkadaşlara duyurulur.