Yağmur sonuçtan çok memnun

Yağmur
08 Nisan 2024 21:49
Yağmur'un Teşekkür Mesajı
“Çözüm ile ilgili müşteri hizmetlerinde Atakan beye çok teşekkürler”

Martı hesabımı 1 yıldır kullanmıyorum. Bugün hesabımdan 546 TL para çekildiğini gördüm ve sebebini öğrenmek için uygulamaya girdim. Uygulamada 192 TL borcum olduğu gözüküyor. Borcumun ne olduğunu öğrenmek için müşteri hizmetlerini aradım. Geçen yıl Haziran ayında uzun bir sürüş gerçekleştirdiğimi ancak ödemesinin alınmadığını, bana ulaşılamadığı için sürüşün durdurulduğunu söylediler. Bu durumun çekilen ücretin ceza olduğunu düşünüyorum. Ancak şöyle bir durum var: Hesaptan otomatik olarak para kesilebiliyor ve bu kesinti yapılmamış. Bir yıldır borcum olduğunu bile bilmiyordum. Ayrıca, uygulamada kartım kayıtlı değil. Paramın geri yatırılması için destek hesabına e-posta gönderdim ve cevap bekliyorum. Ancak paramın geri yatırılmasını talep ediyorum.

08 Nisan 2024 22:10 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Merhaba, Martı ekibi olarak mümkün olan en kısa süre içerisinde kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden dönüş yaparak yardımcı olacağız. Saygılarımızla, MARTI EKİBİ

15 Nisan 2024 15:30

Merhaba, Sisteme kayıtlı iletişim numaranızı aradık fakat ulaşım sağlayamadık. Müsaitliğinizi iletmeniz durumunda konu ile ilgili tarafınıza destek sağlayacağımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, MARTI EKİBİ

16 Nisan 2024 16:51

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI EKİBİ

Yağmur
16 Nisan 2024 16:54

Çözüm ile ilgili müşteri hizmetlerinde Atakan beye çok teşekkürler

Emin sonucu yetersiz buldu

Martı Sürüşünde Haksız Ücret Ve Geciken İade

27 Nisan 14:34
Martı Sürüşünde Haksız Ücret Ve Geciken İade

Melan
14 Mayıs 2024 09:42
Fazli sonuçtan hiç memnun değil

Fazli
06 Mayıs 15:58