Martı Tag Yüzünden Aracımı Bağladılar.

12 Mayıs

Martı tag yüzünden aracım 60 gün bağlandı ve 20.000 TL ceza yazıldı yazılan cezayı ödediler ama arabamı 60 gün alamıyorum. Avukat numarası verdiler onlarda arabayı mahkeme yoluyla alırsınız dedi dava sonuçlanana kadar arabayı satamıyorum. Avukat masrafıda bana ait oluyor. Yasal olduğunu sonuna kadar savunan bu sistem aslında hiçbir yasallığı bulunmamaktadır. Yasal olsaydı eğer trafik polisi bu sisteme müdahale edemezdi. Yaşanan bu durumda son derece mağdurum. Aracımı en kısa sürede almak istiyorum martı tag bu konuda yardımcı olmadığı sürece onlara karşı ben lem başlatacağım. Yasal diye yapmamızı teşvik ediyor fakat çevirmede suçlu muamelesi ve korsan muamelesi görüyoruz.

Martı Şikayetvar üye markasıdır
Henüz cevap vermedi
Ortalama Cevaplama Süresi 11 sa 35 dk

Martı Firmasının Araçlarının Tehlikeli Park Edilmesiyle Maddi Hasar

27 Mayıs

Tarih, 27 Mayıs 2023; yer İzmir Karşıyaka, bahsi geren araç, 6494 no'li sokak 6476/4 numaralı sokağın arasında, 34***874 plakalı Martı isimli firmaya ait olan araç uygunsuz bir şekilde park halindeydi. Bu süregelen bir durum olduğu için ve bir türlü kişileri de bulamadığımız için tehlikeli pozisyon ...

Martı'ya Para Lazım

20 Şubat

Martı sürmek istedim 3 4 dakika falan sürdüm geri park ettim bana şu mesajı vermeye başladı ne yapmamı istiyorsunuz acaba Martı patlayan flaş ışıklarıyla mi çekeyim akşamdı ve telefonum iyi çekmediği için net görünmemiş olabilir ve bu sabah kalktığımda 50 TL hesabımdan cezai olarak çekilmiş. Bu mes...

Martı'ya Para Lazım

Martı Kimlik Bilgileri Doğrulama

24 Aralık 2022

Sürücü tag uygulamasını indirip Her yeri doldurdum Bütün kimlik bilgilerim doğru olmasına rağmen bilgilerimi doğrulama işlemi yapamıyorum. Acaba yabancı olduğum için ve kimlik numaram 99 ile başlıyor olduğu için mi kabul etmiyor? Yoksa başka bir sorun mu var?

16 Yorum

Merhaba arkadaşım. Martı yolculuğun sırasında yediğin cezaya itiraz dilekçeni istesem gönderir misin? Şimdiden teşekkürler [email protected]

Kazim

Selam dostum çok geçmiş olsun bende aracımı yakalattım kimse destek vermedi avukat olayında tam tersine martı avukatıyım diye arayan avukatlarda oldu boş işler git mahkemede itirazını yap 60 gün araban yatacak

Sedat

Merhaba Martı trafik cezanızı ödedi demişsiniz otopark ücretinizi ödeyecekmi?

Yasin

İstoç da idari mahkemeye dilekçe yazarak ve 1000 TL ödeyerek yürütmeyi durdurma kararı aldırıyorsun arabanı 10 gün içinde çıkartıyorsun. Dilekçeyi güzel yaz ben öyle çıkarttım Tagdan bağlanmıştı avukata gerek yok.

Fatih

Merhaba geçmiş olsun Yasin bey demişsiniz ya karşı tarafın avukatı yürütme durdurma kararı verdi diye karşı taraf kim oluyor yolcu mu ya da başkasımi

Yasin

Arkadaşlar dilekçe bir naneye yaramadı evet arabayı aldım 2 ay bende kaldı ama sonra tekrar yürütmeyi durdurma kararı iptali için karşı tarafın avukatı başvuru yaptı arabayı tekrar bağladılar ve seve seve 61 gün dolduktan sonra alabildim arabayı ilk seferinde 14 gün yatmıştı sonra 47 gün daha yattı üstelik 2 kere çekici parası vermiş oldum. Bir de üstüne karşı tarafın avukat masrafını ödeyeceğim dava sonuçlanınca en az 7-8 bin. Bırakın 61 gün yatsın kurtulun kaçışı yok. Bu arada ilk bağlandıktan sonra ki gün öğlen parayı yatırdı martitag. Çıkartırken de 61x günlük 40 TL otopark ücreti ve 2x 500 TL çekici ücreti ödedim.

Eren

Üstadım bende bugün bağlattım aracı [email protected] banada yazdığınız dilekçenin örneğini atar mısınız rica etsem

Murat

Yasin bey cezai kaç gün sonra ödedi merak ediyorum ben bir hafta oldu ödeyeceğiz dediler halen bekliyorum

Mikail

Yasin bey rica etsem bana da dilekçeyi atabilirmisiniz. Bende yasal diye biliyordum benimde aracı bağladılar mağdur olduk. [email protected]

Sultan

Yasin bey, aynı durumu bende yaşadım aracım bağlı şu an siz arabanızı 10 gün sonra almışsınız peki tekrar bağladılar mı

Tuğrul

[email protected] Merhaba yasin bey aynı durum benim başımada geldi. Rica etsem dilekçe örneğini mail atabilir misiniz?

Osman

Merhabalar yasin bey ben de çok mağdurum dilekçeyi nasıl yazdınız mail atarsanız çok büyük yardımınız dokunur. [email protected]

Umut

Merhabalar Yasin bey benimde 10 gün önce aracımı bağladılar sizin gibi kanuna uygun bir uygulama olduğunu zannediyordum fakat çok zor durumda kaldım. Sizden rica etsem dilekçe örneğini gönderebilirmisiniz. Geçmiş olsun teşekkür ederim. [email protected]

Nurseda

Merhaba nasıl bir dilekçe yazdınız yani araç bağlanması bizim de bugün başımıza geldiornegini atabilir misiniz [email protected] adresine acil rica etsem

Selim

Merhaba! Yasin bey, dilekçe örneğini gönderme ihtimaliniz var mı dır? Benim de bu gece aracım 2 ay bağlandı. Selimmmm@Gmail

Hakan

Bu uygulamayı ilk defa indirdim. 3 4 yerden çağrı geldi ama ilgilenmedim. Korsan işi gibi biliniyorsa ve devletimizin resmi kurumları buna uygunsuz diye ceza kesiyorsa ben bunu yapmam buraya giriş sebebimde bu sürüş deneyimini yapmadan deneyimleyen kişilerden bilgi almak amacı iledir. Uygulamayı siliyorum. Ben bunun Resmi olduğunu düşünmüştüm. Hatta haberlerde bile vardı. Bu haberlerdede geçmişti. Size çok geçmiş olsun.

Martı Şikayetvar üye markasıdır
Henüz cevap vermedi