Martı Scooter Alarm Sesinden Bıktık

04 Haziran

Martı Scooter sesinden artık bıktık yeter. Evimizin önünde gece boyu alarm çalıyor ve susmuyor. Yaz vakti penceremizi açamıyoruz ses geldiği için. Çok şikayetçiyiz çevremizde martı Scooter istemiyoruz. Kafayı yemek üzereyiz bu artık bizim hakkımızın ihlalidir.

Martı Logo
04 Haziran 13:38
Martı Logo
10 Haziran 16:46

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Tüm destek talepleriniz için Martı uygulması üzerinde bulunan 'Bize Ulaşın' butonuna tıklayarak 7/24 destek ekibimize ve [email protected] e-posta adresimiz aracılığıyla bizlere ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, MARTI EKİBİ marti.tech

Martı Motosikletler Gece Alarm Sesi İle Rahatsız Ediyor

26 Haziran

Evimizin önünde belediyeye ait çöp kutularının önüne bırakılmış olan 5 adet Martı motorsiklet yüzünden belediye ekipleri çöplerimizi toplayamıyor. Bu yetmezmiş gibi bırakılan Martı araçlar gece yarısı yüksek sesle alarm sesi çıkartıp tüm ev halkını uyandırıyor. Bu motosikletlerin buradan alınması iç...

Martı Motosikletler Gece Alarm Sesi İle Rahatsız Ediyor

Hiç Durmayan Martı Alarm Sesi

22 Haziran

Martı Alarm Sesi. Evimizin sokağında hiç durmadan saatlerdir ötüyor. Bu ses yüzünden uyuyamıyorum. Müşteri hizmetlerini defalarca aradım ve hiçbir şekilde ulaşılamıyor. Acilen bu aletin susturulmasını talep ediyorum. Merkezi bir sisteminiz yok mu? Müdahale edecek ekibiniz yok mu?

1 Yorum

Enver

Aynı konudan dolayı sabah 10dan beri defalarca martıyı aradım. En yakin ekibi yönlendiriyoruz diyorsunuz. 12 saattir cayır cayır öten scooteri gelip almayı beceremiyorsunuz. Hala otuyor 5. Kez kayıt oluşturdum 15 dakika must. Hizm. Müziği dinledikten sonra.

Martı Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı