Marti Hizmet Sunmuyor. Paramıda İade Etmiyor.

10 Mayıs

Balıkesir ilinden martı çekildi. Üç kez kendi iletişim araçlarını kullanarak hesabımda bulunan paranın bu sebeple iadesini talep ettim fakat hiçbir cevap alamadım. En az üç ay bir süredir martı cüzdanında olan paranın hizmet sunulmasından dolayı iadesini talep etmekteyim.

Martı Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 11 sa 31 dk
Martı Logo
10 Mayıs 12:53
Martı Logo
10 Mayıs 13:00

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Tüm destek talepleriniz için Martı uygulması üzerinde bulunan 'Bize Ulaşın' butonuna tıklayarak 7/24 destek ekibimize ve [email protected] e-posta adresimiz aracılığıyla bizlere ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, MARTI EKİBİ marti.tech

10 Mayıs 13:14

Param iade edildiğinde tekrar yazacağım

24 Mayıs 21:32

Hala geri ödeme yapılmamıştır tarafıma ödeyeceklerini söyledikleri halde

13 Haziran 15:51

Hala arayıp ödeyeceklerini söylüyorlar ama nafile şikayetimi kaldırmamı istiyorlar ama para iadesi kesinlikle yapılmıyor. Bankadan kaynaklı olduğu söyleniyor. Banka yi aradım kendilerinden kaynaklı bir olumsuzluk olmadığını aktardı. Tam 6 ay önce ilk talebin uygulama üzerinden yaptım buraya yazana kadar aramadılar. Birden şikayetimi silmemi İstiyorlar her hafta yazmaya devam edeceğim

Martı Paramı İade Etmiyor

25 Temmuz

Martı uygulamasında cüzdan kısmından kalan paramı çekmek istedim. Bunun için mail göndermemi istediler. 30.06.2023 tarihinde gönderdim 7 iş günü içerisinde yatacak dediler. Bugün 25.07.2023 ücret yatmadı. Ayrıca tekrar aradığımda yeniden mail gönderin süreç tekrarlansın dediler. Para alırken saniyel...

Martı Fazla Para Alındı

23 Haziran

Martıya 8-9 dakika bindik ve 100 TL geldi. Kapattığımız halde kapanmadı gözüktü ve ekstra ceza geldi. Bu konuyla ilgilenmenizi istiyorum. Normalde cüzdanımda 25 TL vardı, fakat onu kullanmadılar ve ödeme yapmazsak hukuki işlem başlatılacakmış. Bu çok saçma bir uygulama, fotoğraf çekme yeri hata veri...

0 Yorum

Martı Şikayetvar üye markasıdır