Martı Hesabımdan Paşa Kesmesi

19 Ağustos 2022

19 Ağustos 2022 saat 9:38 de mamakta fark etmeden bozuk martıyı açmışım. Bakiyemde 15 TL vardı, gideceğim mesafe ise maksimum 8 TL yazıyor, sık sık kullandığım için biliyorum. Martıyı açtım, 1 metre gidemeden ötmeye başladı ve gitmedi. Bu arada bakiyemden 7 TL kesti. İşe geç kaldığım için aceleyle martıyı direğin etrafından geçirmeden bağladım. Tekrar açıp düzeltmek istedim ancak bakiyem yetersizdi ve kartımda yoktu. Müşteri hizmetlerini aradım ve sorunu anlattım. Çoktan ise geç kalmıştım. Ve bahsi geçen martı esnafın söylediğine göre 3 gündür oradaymış her alan geri bırakıyormuş. Beni gördüklerinde söylediler. Bozuk bir martıyı 3 gün almamış bir markasınız. En başta martı markasına ait olan hata yüzünden, müşteri hizmetleri martinin başına bir şey gelirse 400 TL'ye kadar ceza kesilebilir diyor. Problem çözmekten, bozuk martıyı kullanımdan alamayacak kadar işlerini yapmıyorlar.

Martı Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 11 sa 39 dk
Martı Logo
19 Ağustos 2022 16:59
Martı Logo
19 Ağustos 2022 19:01

Martı Hesap İs Yerine Bağlı Değil Hatası Veriyor.

1 hafta önce

Martı Uygulamasına kartımı ekleyemiyorum. Hesap iş yerine bağlı değil hatası veriyor çok denedim hep aynı hatayı verdi lütfen yardımcı olun Scooter'in başındayım, sizden ricam ne olur hemen dönüş sağlayın sabahtan beri bununla uğraşmaktayım ne yaptıysam olmadı.

Martı İs Bankası'ndan Mesaj

21 Ağustos

Sürekli mesaj almaya başladım. Doğrulama kodu ile marti iş yeri diye benim kartlarım kapalı zaten ne demek bu üst üste gelen mesajlar anlam veremiyorum. Bir çözümü var mı nereyi aramam lazım sonuç olarak bir doğrulama kodu geliyor. Demek ki hesaplar ile oynanıyor.

Martıya Kart Ekleyememe

13 Ağustos

Marti uygulamasına kartı ekleyemiyorum. Bakiye dahil ekleyemiyorum. Hesap iş yerine bağlı değil hatası veriyor. Ne denediysem olmadı. 3 farklı kart denedim. Hepsinde hesap iş yerine bağlı değil dedi söyledi. Lütfen en kısa zamanda ilgilenmenizi rica ediyorum

0 Yorum

Martı Şikayetvar üye markasıdır