Marshall boya yüzünden iki kez boya masrafım oldu. 1.'de bohemgri aldım lila rengini anımsattı
Sayın ilgili;
Öncelikle müşterimize Marshall markasını tercih etmiş olmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisiyle en kısa sürede iletişime geçilecektir.
Saygılarımızla...
Marshall boya yüzünden iki kez boya masrafım oldu. 1.'de bohem gri aldım lila rengini anımsattı 2.'de açık gri renk boya aldım onu da Marshall boya aldım oda açık maviye anımsatıyor büyük hayal kırıklığını uğradım. Marshall boya kullandığım için çok pişman oldum. Zararımın karşılanmasını isterim. Teşekkür ederim