“İlgi ve alakasından dolayı Levent Beye teşekkür ederim”
İyi marka diye ürün seçtiğimiz Marshall bizi hayal kırıklığına uğrattı. Bir günümüze mi yoksa yaptığımız masrafa mi yanalım. Açıkbejtonu da seçtiğimiz renkMavi ®lila tonu da oldu.
Sayın ilgili;
Öncelikle müşterimize Marshall markasını tercih etmiş olmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisiyle en kısa sürede iletişime geçilecektir.
Saygılarımızla...
Marshall yetkilisi Levent Beye yardım ve ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İstemiş olduğum renkte boya ücretsiz olarak temin edildi. İkinci bir işçilik ücreti ödemek zorunda kaldım ama en azından ücretsiz boya sağlanmasıyla sorunum çözüldü.
İyi marka diye ürün seçtiğimiz Marshall bizi hayal kırıklığına uğrattı. Bir günümüze mi yoksa yaptığımız masrafa mi yanalım. Açık bej tonu da seçtiğimiz renk Mavi ® lila tonu da oldu. Markaniza güvenerek hata yaptığımızı düşünüyoruz. Mağduriyetimizin acilen giderilmesini istiyoruz.