Marks And Spencer Takı Bir Daha Asla

11 Eylül 02:18

Marks And Spencer İzmir Balçova Agora mağazasından iki adet kolye seti aldım. Bir setin tek bir zincirini taktım. Ürünün bujiteri olduğunu bildiğim için de su veya parfüm kesinlikle değdirmedim duşa girerken çıkardım su değmesin diye ve denize veya havuza da girmedim. Alırken altın rengi olan kolye 2-3 gün içinde gümüş rengiyle bakır rengi arası bir renge dönüştü. Ben de aldığım yere 3. Gününde götürüp bu kadar çabuk kararmaması gerektiğini diğerini henüz paketinden bile çıkarmadığımı söyleyip iade etmek istedim. Kararan ürünü alıp incelemeye gönderdiler onay geldi karta iadesini yaptırmak üzere aldığım mağazaya gittim. Giderken de henüz hiç takmamış olduğum diğer seti yanımda götürdüm dedim ki ben hiç ellemeden bu ürünü de iade etmek istiyorum. Şu an sadece kararan ve incelemeye giden ürünü alabileceklerini diğerinde aynı sorunu yaşarsam onu da getirmemi söylediler. Ben sonucu az çok tahmin ederek o ürünü de birkaç gün aynı özenle taktım o da aynı duruma geldi. Onu da incelemeye göndermek üzere mağazaya geri götürdüm yine inceleme sürecini bekledim. Onaylandı diye mesaj geldi tekrar gittim mağazaya fakat bu sefer iade alamayacaklarını ancak değişim yapılabileceği veya yerine daha sonra kullanmam için kolye tutarında çek verebileceklerini söylediler. Ben de birincisinin aynı durumda karta iade edildiğini bunun da iadesini istediğimi belirttim. Yapacak bir şey olmadığı iade yapılamayacağı söylendi. Birinci üründe nasıl yapıldığını şu an neden yapılamadığını sorduğumda da yine "yapacak bir şey yok durum bu" diye ilgisiz bir cevap aldım. Şimdi mümkünse hala iademin yapılmasını istiyorum ama eğer yapılmazsa zaten bir daha bu markadan herhangi bir alışveriş yapmayacağımı ve alışveriş yapanlara hele ki takı konusunda uzak durmaları gerektiğini belirtirim. Öylesine bir takı tezgahında bile çok daha kalitelisini 3 te 1 i fiyatına çok rahat bulabiliriz. Markaya güvenip aldık. Keşke almasaydım. İade politikasının kötülüğü marka kaynaklı mı yoksa sadece benim aldığım şubeye mi özel bilmiyorum ama benim için kötü bir alışveriş deneyimi oldu.

11 Eylül 16:17

M&S Balçova Agora mağazasından 2 adet kolye seti aldım. Bir setin tek 1 zincirini taktım. Ürünün bujiteri olduğunu bildiğim için de su veya parfüm kesinlikle değdirmedim duşa girerken çıkardım ve denize havuza da girmedim. Alırken altın rengi olan kolye2-3gün içinde gümüş rengiyle bakır rengi arası bir renge dönüştü. Ben de aldığım yere hemen götürüp bu sürede kararmaması gerektiğini diğerini henüz paketinden bile çıkarmadığımı söyleyip iade etmek istedim. Kararan ürünü alıp incelemeye gönderdiler onay geldi karta iadesini yaptırmak üzere mağazaya gittim. Giderken henüz hiç takmamış olduğum diğer seti yanımda götürdüm dedim ki hiç açmadan bu ürünü de iade etmek istiyorum. Şu an sadece kararan ve incelemeye giden ürünü alabileceklerini diğerinde aynı sorunu yaşarsam getirmemi söylediler. Ben de diğerinde de aynı durumu yaşarsam ürün inceleme tekrar deneme ve kararma sorununu yaşayacağımı düşündüğümü o süreden sonra aradan vakit geçti siz bu kadar süre kullanmışsınız kararabilir denilerek daha sonra sorun yaşayabileceğimi söyledim. Benim bu ürünü o tarihe kadar paketinden bile çıkarmadığıma siz şahitsiniz ama firma bunu bilemez dedim iade almışken ikisini birlikte almalarını rica ettim. Cevap değişmedi. Denemek için o ürünü de birkaç gün aynı özenle taktım o da aynı duruma geldi tam olarak2-3gün sürdü onun da renginin değişmesi ama o sıra işim yoğun olduğu için hemen karardığı gün götüremedim. Müsait olduğum ilk boşlukta incelemeye göndermek üzere mağazaya geri götürdüm yine inceleme sürecini bekledim. Onaylandı mesajı geldi. Gittim mağazaya fakat bu sefer iade alamayacaklarını ancak değişim yapılabileceği veya yerine değişim çeki verebileceklerini söylediler. İlkinin aynı durumda karta iade edildiğini bunun da iadesini istediğimi belirttim. Yapacak bir şey olmadığı iade yapılamayacağı söylendi. İlk üründe nasıl yapıldığını şu an neden yapılamadığını sorduğumda aynı umursamaz cevabı aldım. Şimdi mümkünse hala iademin yapılmasını istiyorum ama eğer yapılmazsa zaten bir daha bu markadan herhangi bir alışveriş yapmayacağımı ve alışveriş yapanlara hele ki takı konusunda uzak durmaları gerektiğini belirtirim. Herhangi bir takı tezgahında bile çok daha kalitelisini 1/3fiyatına çok rahat bulabiliriz. Markaya güvenip aldım. Hata etmişim. İade politikasının kötülüğü marka kaynaklı mı yoksa sadece benim aldığım şubeye mi özel bilmiyorum ama benim için kötü bir alışveriş deneyimiydi.

11 Eylül 02:47

11 Eylül 02:44