Toplam çözüm sayısı
..
Marj fx ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü
  • profile
  • profile
  • profile
3 Destekçi
  9 Yorum
Yeni karşılaştırma
ile

Marj fx'te İnsanları Mağdur Ediyorlar

2725görüntüleme
Volkan
Volkan 30 Haziran 2020 15:33
Marj fx'te İnsanları Mağdur Ediyorlar
Marj fx'te İnsanları Mağdur Ediyorlar

Foreks firmasında işlem yapıyorken müşteri temsilcileri ile koordineli çalışarak hesabımın aşırı spreat farkı ile kapanmasına sebep oldular. Lütfen birileri care olsun.  2 dolarlık spreat farkı ile stop out ettiler ve simdi ise ilgilenmiyor lar bile.

Marj fx Logo
Marj fx06 Temmuz 2020 10:48

Merhabalar Volkan bey öncelikle firmamızda 16.06.2020 tarihinde giriş yapmış olup işlem yaptığınız süre boyunca herhangi bir sorun vs yaşamadığınızı bundan dolayı firmamızda işlem yapmaya devam ettiğinizi belirtmek isteriz. Firma olarak sizlere sürekli para çekme tavsiyelerinde bulunduğumuzu fakat siz kendi hür iradeniz ile işlem yapmaya devam ettiğinizi lütfen unutmayın. MarjFx olarak hiçbir yatırımcımız bugüne kadar hiçbir konuda mağdur olmamıştır. Yurtdışı aracı kurum olarak en şeffaf firma ve 7/24 yatırım çekim olarak bilinen bir firmayız. Spreadlerde veya yatırımcı şahsına ait bir hesaba herhangi bir müdahalede bulunamamaktayız. Teşekkürler..

Volkan
Volkan06 Temmuz 2020 20:24

Öyle mi düşünüyorsunuz yasemin Öztürk bunun canlı şahididir. Benim işlemlerimde bir sikinti yoktu güzelde ilerliyordum. Madem öyle bana lütfen şunu açıklar misiniz. 26.062020 tarihli saat 10.54 de Brent ve altında neden 2. Ve 3 dolarlık spreat açtınız bunu manuel olarak siz müdahale edip kendiniz yatırımcıyı kayba ugratiyorsunuz. Kesinlikle kasıtlı yapılan bir is bu günün resimleri ve grafiği ne ekte yer veriyorum lütfen insanların akli ile dalga geçip kendinizi uyanık sanmayın rica edeceğim. Brent petrol 40.70 den bir Sn... De nasıl olur da makas açılır 42.73 e çıkar ve bunun adına fiyat kayması diyorsunuz madem fiyat kayması o zaman zararımı karşılayacak siniz. Böyle bir saçmalık olamaz. Madem şeffaf bir kurşunuz o zaman ispatlayın bunu da herkes görsün. Grafik ve o gün saatin fiyatları ortada siz hala dalga geçercesine insanları enayi yerine koyuyorsunuz.

Volkan
Volkan06 Temmuz 2020 20:31

Ayrıca ben defalarca para çekmek istedim ama müşteri temsilcisi yasemin Öztürk bugün yarin diyerek beni oyalamistir. Kesinlikle marj fx tarafından para çekimi yapabilirsiniz diye kesinlikle kimse bana gelmemiştir. Ayrıca en önemli kismida şu ki 26.06 sabah saat 10.00 da bizzat yasemin hanıma bugün para çekmem lazım dedim tamam dedi ve akabinde 1 saat geçmedi hesabım aşırı spreat farkı ile patlatildi. Defalarca istedim söyledim düzeltin bu durumu diye ama bana söylenen tek şey. Elimizden bir şey gelmez yapabileceğimiz bir şey maalesef yoktur diye. İnsanları dolandırmak bu kadar kolay değil sayin marj fx yetkilisi size sesleniyorum benim paramı lütfen geri iade edin. Bu olayda burda kapansin.

Marj fx Logo
Marj fx07 Temmuz 2020 10:37

Merhabalar tekrar Volkan bey. Forex her ne kadar kazançlı bir platform olsa da her alanda olduğu gibi kayıp da söz konusudur. Kaybınız piyasa hareketinden ve ters işleme girmenizden dolayı söz konusudur.İşlemleriniz terse gittiğinde kurum olarak sizlere önerimiz pozisyonlarınızı hedge'lemeniz di. Fakat kendi hür iradenizle devam etmek istediniz. Bu durumda tabiki iade söz konusu değildir. MarjFx olarak gayet şeffaf çalıştığımızı hatırlatır. İyi günler dileriz..

Volkan
Volkan08 Temmuz 2020 07:55

Resmen yalan söylüyorsun uz dolandırıcısınız kardeşim madem iddia ediyorsun grafik ve işlem üzerinde n bana bunu ispat edeceksiniz. Ayrıca kimse bana paranı çek diye bir şey söylemedi aksine ben para çekeceğim dediğim için patlattınız hesabi mi. Yasemin ozturk ve cansu atalay şirket in sözde müdürü bana bunun ispatını hemen yapın

Volkan
Volkan11 Temmuz 2020 00:14

Teşekkürler ilgi ve alaka niz için

Volkan
Volkan15 Temmuz 2020 16:53

Siz ya gerçekten dalga geçiyor sunuz ya da zekamıza hakaret ediyorsunuz. Fx in risklerini en az sizin kadar iyi biliyorum ters işlemede girmedim bunun için bana hiçbir öneride de bulunmadınız sadece yapacak bir şey imiz yok dediniz. Ayrıca kayıp sebebi piyasa hareketi ile kesinlikle ama kesinlikle alakalı değildir sadece sizin işlemler üzerinde aşırı spreat yani makas açmanızdan kaynaklıdır. 2.3 dolar spreat dünyada görülmemiş bir zeka oyunudur. İki Sn... Lik bir makas açıp hesabi patlatıyor sunuz ondan sonra piyasa hareketi diyorsunuz buna kim inanır belgeleri deliller i hepsi mevcut merak etmeyin paramın iadesini karim la beraber talep ediyorum paramı ödeyin bütün şikayetlerimi geri çekerim emin olun ama lütfen kimsenin aklıyla dalga geçmeyin rica edeceğim. Her türlü ispat ederim ki bunu sizde biliyorsunuz zaten. Teşekkürler.

Volkan
Volkan01 Kasım 2020 18:08

Hala param ödenmedi sahtekarlığı bırakıp paramı ödeyin öyle kolay değil insanları dolandırıp da kaçmak Kayhan bey... Benim paramı ödeyeceksiniz

  • profile
  • profile
  • profile
3 Destekçi
  9 Yorum

9 Yorum

Cem
Cem01 Temmuz 2020 18:16
 

Türkiye dışındaki firmalarda bu tip sorunları bugün olmazsa yarın bir gün mutlaka yaşarsınız. Türk vatandaşlarının yurt dışında Forexs yapması da yasak zaten.

 1
Volkan
Volkan01 Temmuz 2020 22:11
 

Bir insanları dolandıracakları anlamına gelmezki

Cevat
Cevat16 Temmuz 2020 13:16
 

Volkan bey bunların oyunu bu bana da aynısını yaptılar ama hala hesabımı bitiremediler ama uğraşıyorlar bitirmeye Brent 43 benim hesapta 53 düşünebiliyırmusun her müşteriye ayrı fiyat giriyorlar marjfx kayhan berk şilan pelin lisans yok kafalarına GO

 1
Cevat
Cevat24 Temmuz 2020 00:03
 
Marj fx'te İnsanları Mağdur Ediyorlar
Marj fx'te İnsanları Mağdur Ediyorlar
Marj fx'te İnsanları Mağdur Ediyorlar
+1

Sonunda sıfırladılar borçlu da bıraktılar marj fx

Cevat
Cevat21 Temmuz 2020 17:20
 
Marj fx'te İnsanları Mağdur Ediyorlar
Marj fx'te İnsanları Mağdur Ediyorlar
Marj fx'te İnsanları Mağdur Ediyorlar
+1

Bugünkü hesap durumunun görüntüsünü atıyorum arkadaşın dediğini teyit için Brent 54 e yaklaşmış gerçek 43,50

 1
Cevat
Cevat21 Temmuz 2020 22:51
 
Marj fx'te İnsanları Mağdur Ediyorlar

Görselseki firma ismine bakın

 1
Volkan
Volkan26 Temmuz 2020 23:16
 

Görsel mevcut adresi mi peki hocam sana göre

 1
Cevat
Cevat01 Ağustos 2020 09:20
 

Evet adres doğru oradalar

Cevat
Cevat05 Ağustos 2020 18:59
 

Marj fx 91 oldu kapatıldıkça siteleri yenisini acıyorlar reklam da veriyorlar

Yorum yazabilmek için ya da .
profile-icon
Yeni karşılaştırma
ile