Marge Güzellik Ücretini Ödeyip Kullanamadığım Seansları Yakmaları

Mahperi
05 Aralık 2023 22:12

Marge güzellik salonu Bakırköy şubesinden 2022 de lazer epilasyon paketini satın aldım. Parasını da peşin ödedim tüm seanslarımın hem de tıkır tıkır. Bugün seansıma gittiğimde bu işletme tarafından seanslarınız sözleşmeye göre zaman aşımına uğradığı için bundan sonra kullanamayacaksınız seanslarınız yanacak veya güncel ücret tarifesinden seansları kullanabilirsiniz dendi. Bende ben ilk seanstan sonra her ay çıkmasa da gelecek miyim diye uzmana sorduğumu ve hayır çıkınca randevu alın cevabı verdiklerini belirttim inkar ettiler mümkün değil uzmanlarımız böyle bir bilgi vermez şeklinde bir yorum geldi. Hatta bir seansa geldiğimde bir bölgede kıl çıkmadığı için gönderildiğimi söyledim inkar ettiler yine. Kaldı ki çıkmayan kılın neyine lazere geleyim sorarım size? Çıktıkça geldim. Özel günüme denk gelince, bronz olduğum için gelemediğim seanslar ( leke bırakması sebebiyle) vb. Durumlar sebebiyle gelemediğim seanslar ne olacak diye sorduğumda yanacak ücret vermezseniz cevabını aldım. Sözleşmeyi imzalarken de böyle bir şey belirtilmediğini söyledim. İnkar ettiler hoş belirtilse kimse paketi almaz öyle değil mi? 12 ay da sürekli kıl gelmez lazer işlemi gördükçe. Sözleşmeyi imzalayıp para verene kadar dökmedikleri dil kalmıyor 12 ay geçerli demeyi bırakın hatta kıllarınız bitene kadar garanti veriyoruz ve bitecektir diye kesin konuşurlar. Vaatlerde bulunuyorlar. Taki parayı ödeyene kadar. Bu nasıl bir zihniyet? Biz müşterilere bunu yaşatmaya hakları yoktur. Bu bana söylenmiş olsaydı asla ve asla kabul etmezdim ki hiç kimse de kabul etmez. Bu insanların gözünü boyayıp insanlardan para koparmaktır. Bu Hangi hakka sığar? Ben paramı peşin ödedim ve içeride kullanamadığım bir sürü seansımın parasını baştan peşin ödedim mağdur ediliyoruz. Bu tür işletmeler kapatılmalı. Yasal yollara başvuracağım.

Marge Güzellik Mecidiyeköy Şubesi Pişman Oldum

Şeyda