18 Ocak

Marge Güzellik Beylikdüzü şubesinde annemin randevusunu başlığını unuttuğu için başka güne değiştirmek için aradım. Telefona çıkan s*** hanım randevumu değiştirirsem seansımın boşa gidip yanacağını söyledi. 2019 senesinden beri gittiğim yer daha önce de birkaç kez randevu değiştirdim hiç böyle karşılaşmadım. Ama beni bugün mağdur ettiler. Tepki gösterince ertesi güne çekelim randevunuzu dedi. Madem randevu değiştirebiliyorsanız neden insanları başta mağdur ediyorsunuz. Oraya gittiğimde b*** hanım o kadar kötü davrandı, bağırdı, sesini yükseltti. Tavırlar çok sertti. Bana sözleşmede yazdığını söyledi ama sözleşme de böyle bir şey yazmıyor. Başlığını unutmasaydın seansın silinir bu benim sorunum değil dedi. Benim adım b*** istediğin yere git şikayet et diyor. Böyle bir işletme böyle bir cevap EGO hiç yakışmadı. Sadece para verdiğiniz sürece size iyiler onun dışın da kesinlikle sorun çözümü olmayan ve insanlara yaklaşımları çok kaba bir yer. Kesinlikle bir daha gitmeyeceğim.

Marge Güzellik Beylikdüzü Şubesi Kötü Davranıyor!
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

Marge Güzellik Beykent Haklarımı Kullandırmıyor.

31 Temmuz

Marge Güzellik Beylikdüzü şubesi haklarımı kullandırmıyor bana üyeliğimin aynı yılda kullandım kullandım yoksa takip eden yılda kullanamayacağımı belirtiyor. Ancak sonrasında defalarca kullandım taki 2023 yılına kadar... Anlayamadığım madem 12 aydı ben sonra nasıl kullandım. Sonra kullana bildiysem ...

Marge Güzellik Zaman Doldu Paketi Kullanamazsınız Dönüşü

10 Mayıs

Marge güzellik merkezi Beylikdüzü şubesinde Satın alınan talebe zaman doldu kullanamazsınız dönüşü yapıldı. 2019 yılında satın aldığım epilasyon paketinden ödememe yapmama rağmen kalan haklarımı kullanamayacağımı ara ödeme yapmamı söylüyorlar Tüketici Hakları'na başvuracağım

1 Yorum

Hülya

Aynen çok doğru özellikle Betül hanım diye biri var çok kaba EGO tavan insanlara kötü davranıyor

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.