Magdeburger Sigorta Magdeburger Trafik Sigortası İle Yaşadığım Sorunlar

12 Eylül 09:36

Magdeburger trafik sigortası pişmanlıktır. Ben yaptırdım, rezil oldum. Yapmış olduğum kazayı karşılamadı. Ödememek için çok uğraştılar ve ödemediler. Bilindik ve kaliteli firmalarla çalışmanın önemini anladım.

12 Eylül 09:37 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Geri bildiriminiz şirketimize ulaşmıştır. Konu ile ilgili, en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Magdeburger Sigorta A.Ş.

13 Eylül 17:28

Merhaba, Talebiniz ilgili departmanlarımız tarafından incelenmiş olup, tarafınıza e-mail ile bildirim yapılmıştır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Magdeburger Sigorta A.Ş.

22 Eylül 10:33

Numaralı trafik hasar dosyasına istinaden yapılan incelemeler sonucu hasarın beyan edildiği ve belirtildiği şekilde meydana gelmediği tespit edilmiştir. Ekspertiz tarafından yapılan inceleme sonucu hasarın uyumsuz olması nedeniyle hasar dosyası, poliçe özel şartları ve genel şartları çerçevesinde red edilmiştir. Bu tespit neye göre yapılmış bir kamera görüntüsü bakilmismi ödememek için böyle şeylere başvurmayın lütfen

Veysel

Vallahi fiyatı uygun diye ve Allianz satın almış diye bunu tercih edecektim fakat bu yorum beni vazgeçirdi :(

Göksel

Numaralı trafik hasar dosyasına istinaden yapılan incelemeler sonucu hasarın beyan edildiği ve belirtildiği şekilde meydana gelmediği tespit edilmiştir. Ekspertiz tarafından yapılan inceleme sonucu hasarın uyumsuz olması nedeniyle hasar dosyası, poliçe özel şartları ve genel şartları çerçevesinde red edilmiştir. Bir kamera görüntüsünü bakıldımı olay yeri gidildimi ben bilerek isteyerek o kadar hasar alabilecek şekilde nasıl vurabilirim kim neye gere usulsüz ödememek için anlayın görün iyice tartın ona göre yaptırmanızı tavsiye ederim

Çağlayan
16 Eylül 20:39