Manisa Prime Mado Kalitesiz Hİzmet

Değerli Müşterimiz; Şikayetinize neden olan olumsuzluklar nedeniyle sizlerden MADO olarak özür dileriz. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Şikayetiniz, yetkililer tarafından incelenip tarafınıza en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla
Merhaba Hava Hanım, Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiye ve bizimle paylaşma hassasiyeti gösterdiğiniz düşüncelerinize çok teşekkür ederiz. Dikkatimize sunmuş olduğunuz her detay, alınan her duyum hizmet ve ürün kalitemizi yeniden değerlendirmek için bir fırsat olup markamızın gelişimi için atılan adımlar adına çok değerlidir. Dikkatimize sunmuş olduğunuz konuyla ilgili süreç tamamlanmış olup şubemize standart dışı davranışından dolayı sözlü uyarıda bulunulmuştur. Yaşanan olumsuzlukla ilgili Operasyon ve Eğitim Müdürlüğümüze bilgi verilmiş olup rutin olarak yapılan bayi denetimleri ve her ay gizli müşterilerimiz kanalıyla yapılan ziyaretlerde sıklaştırılarak sorunun çözümü yakından takip edilecektir. Bayimizin size yaşatmış olduğu bu tatsız deneyim için özür diler, her zaman her konuda yorumlarınızı beklediğimizi bilmenizi isteriz. Her zaman her konuda yorumlarınızı beklediğimizi bilmenizi isteriz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.
Manisa Prime'da olan Mado bir kahvaltı yapmaya geldik biz oturduğumuzdan beri 6 müşteri gitti. Kahvaltı gelmemiş olsaydı ben de kalkardım. Çay bardakları kirli, değiştirir misiniz diyorum iki su ile çalkalayıp getirdikleri o kadar belli ki. Garsonlar birbirine bağırıp, etrafta koşturuyor. Garsonlardan birisi "gruba yazıyorum yardıma gelsinler" dedi. Böyle bir markaya kötü bir ekibi nasıl alabildiniz?! Kız garson koşturmaktan sipariş alırken masaya dayanıp soluklandı. Beceremeyeni neden çalıştırıyorsunuz? Ayrıca bir sini breakfast diye koymuşsunuz menüye. Peynirler kokuyor. İki aynı reçeli koymuşsunuz. Ekmekler fırından çıkıyor efendim diyorlar ama getirdikleri bayat ekmek. Salatalık bütün de koyabilirsiniz zahmet etmişsiniz. Yeşillikler taze değil. Daha önce Mado'da hiç böyle bir şey yaşamadım. Kalkıp başka yerde tatlı yemeye karar verdik.